Η απάντηση της Γεροβασίλη στην Σπυράκη για την εγκληματικότητα

Η απάντηση της Γεροβασίλη στην Σπυράκη για την εγκληματικότητα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 18:25 Δημιουργία 31/10/18, 18:20

Την απάντηση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη προκάλεσαν οι σημερινές δηλώσεις της Μαρία Σπυράκη για την εγκληματικότητα και τη βία, με τους συνεργάτες της υπουργού Όλγας Γεροβασίλη να κάνουν επίθεση στη ΝΔ.

Ειδικότερα, από το υπουργείο ΠΡΟΠΟ υποστηρίζουν πως «όλοι ξέρουμε τη σχέση της Νέας Δημοκρατίας με τα δικαιώματα και τα δημόσια αγαθά,= και επειδή γι αυτό ακριβώς έχουν καταδικαστεί στη συνείδηση των πολιτών οι ιδεοληπτικές της εμμονές σε ένα κράτος καταστολής,όλοι καταλαβαίνουν ότι η ΝΔ προσπαθεί να παρουσιάσει εικόνα χάους για τη χώρα».

Συνεχίζοντας, οι συνεργάτες της κ. Γεροβασίλη αναφέρουν ότι «η ΝΔ θέλει τους πολίτες φοβισμένους, τους επενδυτές μακριά από τη χώρα και, όπως προκύπτει και από τη σημερινή ερώτηση της εκπροσώπου της ΝΔ κυρίας Σπυράκη στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, θέλει και τα ελληνικά Πανεπιστήμια χωρίς ευρωπαϊκές χρηματοδοτήσεις.

Η ΝΔ αδιαφορεί και για την πραγματικότητα, αδιαφορεί και για τη χώρα, γιατί στ’ αλήθεια δεν αντέχει άλλο εκτός εξουσίας» καταλήγει η ανακοίνωση.

Αν σου άρεσε κάνε