Πως απαντά ο Καμμένος στις καταγγελίες για τον Σόρος

Πως απαντά ο Καμμένος στις καταγγελίες για τον Σόρος

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 21:23 Δημιουργία 25/10/18, 21:21

Σε νέες διευκρινίσεις σχετικά με τα όσα είπε στο επίμαχο Υπουργικό Συμβούλιο προχώρησε ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος.

Μετά το tweet, ο κ. Καμμένος σε δηλώσεις το στον τηλεοπτικό σταθμό Star υπογράμμισε ότι «επειδή βλέπω να γίνεται μεγάλη σπέκουλα και βλέπω να στήνονται ολόκληρα σενάρια πάνω από πράγματα που δήθεν ειπώθηκαν από εμένα, να ξεκαθαρίσουμε ότι ποτέ δεν ειπώθηκε ότι 50 εκατ. πήρε η κυβέρνηση από τον Σόρος. Αναφέρθηκα στον Σόρος σε σχέση με συνεργασία του υπουργείου Εξωτερικών με εταιρεία έκδοσης βίζα, που δεν είχε καμία σχέση με την κυβέρνηση».

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας συμπλήρωσε ότι «όλα αυτά λοιπόν είναι προφάσεις εν αμαρτίαις που χρησιμοποιεί η αντιπολίτευση προκειμένου να κρύψει την εξέλιξη της προφυλάκισης του Γιάννου Παπαντωνίου. Η κυβέρνηση έχει υπουργικό συμβούλιο στο οποίο κρατούνται πρακτικά και δεν πρόκειται να συνεχίσω την προσπάθεια κάποιων να χτίσουν τέτοιου είδους σενάρια πάνω σε αυτές τις δηλώσεις».

Επίσης, σε επισήμανηση ότι τα ίδια επιχειρήματα χρησιμοποιεί και ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, ο κ. Καμμένος αρκέστηκε να απαντήσει: «Δε θα ασχοληθώ με τον κ. Κοτζιά πλέον».

Αν σου άρεσε κάνε