Ο Κοτζιάς στηρίζει Αρναουτάκη για την Περιφέρεια Κρήτης

Ο Κοτζιάς στηρίζει Αρναουτάκη για την Περιφέρεια Κρήτης

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 17:57 Δημιουργία 23/10/18, 17:51

Συνεχίζοντας με τη δέσμευση που είχε δώσει όταν έφυγε από το υπουργείο Εξωτερικών προ ημερών, ο Νίκος Κοτζιάς θέλησε να δείξει σήμερα, Τρίτη, τη στήριξη του στον νυν περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του ερχόμενου Μαΐου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχαν οι δύο άνδρες, ο κ. Αρναουτάκης ενημέρωσε τον κ. Κοτζιά για τις αναπτυξιακές δράσεις της Περιφέρειας, ενώ υπήρξε συζήτηση και για τη γεωστρατηγική θέση και το ρόλο της Κρήτης στη Μεσόγειο.

Από την πλευρά του, ο κ. Κοτζιάς δήλωσε: «Ήρθαμε για να εκφράσουμε την βαθιά εκτίμηση στο έργο του κ. Περιφερειάρχη και να δηλώσουμε ότι το Πράττω που είναι μια πολύ ζωντανή δύναμη και ισχυρή θα έλεγα στην Κρήτη, την πλήρη μας υποστήριξη στο έργο του, στην προσωπικότητά του και στις προοπτικές που υπάρχουν για το νησί».

Σημειώνεται πως μένει να φανεί το εάν και ο ΣΥΡΙΖΑ θα στηρίξει τον κ. Αρναουτάκη για την Περιφέρεια, σενάριο που έχει κυκλοφορήσει αλλά δεν έχει «κλειδώσει» ακόμα.

Υπενθυμίζεται πως προ ημερών ο τέως ΥΠΕΞ δήλωσε πως το Πράττω θα στηρίξει τον Παύλο Γερουλάνο για τις εκλογές στο δήμο Αθηναίων, κίνηση που σίγουρα θέλει να δείξει τη διαφοροποίηση του κ. Κοτζιά από το ΣΥΡΙΖΑ, έστω και σε τοπικό επίπεδο.

Αν σου άρεσε κάνε