Ο Κοτζιάς θα λύσει τη σιωπή του την ερχόμενη Δευτέρα

Ο Κοτζιάς θα λύσει τη σιωπή του την ερχόμενη Δευτέρα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 18:28 Δημιουργία 17/10/18, 18:20

Υπομονή μέχρι τη Δευτέρα θα πρέπει να κάνουμε για τα όσα έχει να πει ο Νίκος Κοτζιας, που είναι αδιαμφισβήτητα το πρόσωπο της πολιτικής επικαιρότητας μετά από τη σημερινή παραίτηση του από το υπουργείο Εξωτερικών.

Ο κ. Κοτζιάς ως επικεφαλής του Πολιτικής Κίνησης Πράττω έχει προγραμματίσει ομιλία εφ' όλης της ύλης στο Ηράκλειο, την Δευτέρα 22 Οκτωβρίου.

Όπως μεταφέρει το neakriti.gr, ο παραιτηθείς υπουργός φαίνεται να προτίθεται να ανοίξει έναν κύκλο ομιλιών-συζητήσεων ανά την Ελλάδα, με άξονα τη συμφωνία των Πρεσπών, και όχι μόνο, σε μια επαφή απευθείας με τους πολίτες, με στόχο όμως να απλωθεί σε όλη τη χώρα και συνάμα να εμφανίσει και την Κίνηση Πράττω με τις δικές της δυνατότητες και πρόσωπα, ως μια τάση που πλέον θα διαδραματίσει ρόλο και στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, όχι μόνο σε θέματα εξωτερικής πολιτικής, αλλά και της καθημερινότητας, ανά περιφέρεια στη χώρα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι άνθρωποι του Πράττω στο Ηράκλειο υποστηρίζουν ότι η ομιλία Νίκου Κοτζιά την ερχόμενη Δευτέρα στο Ηράκλειο θα είναι βαρυσήμαντη, ικανή, όπως λένε, να προκαλέσει πολιτικό σεισμό στο πολιτικό σκηνικό της χώρας, που δε θα περιοριστεί δε μόνο στη συμφωνία των Πρεσπών, αλλά θα εκταθεί από τις συνομιλίες με την Αλβανία, μέχρι τα Ελληνοτουρκικά και το Κυπριακό.

Αυτές βέβαια οι πληροφορίες πριν οριστικοποιηθεί η απομάκρυνσή του από την κυβέρνηση.

Αν σου άρεσε κάνε