Πολιτική «θύελλα» για τις απίστευτες απειλές Πολάκη

Πολιτική «θύελλα» για τις απίστευτες απειλές Πολάκη

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 14:28 Δημιουργία 17/10/18, 14:22

«Κόκκινο» έχει χτυπήσει το πολιτικό θερμόμετρο, στον απόηχο του απίστευτου παραληρήματος του Παύλου Πολάκη, ο οποίος δήλωσε πως «για να κερδίσει τις εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ, θα πρέπει κάποιοι να μπουν στη φυλακή».

Το νέο «σόου» του αναπληρωτή υπουργού Υγείας στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ το περασμένο Σαββατοκύριακο έχει σηκώσει πολιτικές «θύελλες», αφότου μάλιστα η «καυτή» συνέχεια της ομιλίας του «βλέπει» την Τετάρτη το φως της δημοσιότητας, μέσω ηχητικού αποσπάσματος, το οποίο αποκαλύπτει το parapolitika.gr.

Συγκεκριμένα, ο κ. Πολάκης ακούγεται να περιγράφει συγκεκριμένα βήματα για τη διαδικασία αυτή, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «είναι πάρα πολύ συγκεκριμένο ζήτημα».

«Πρέπει να επιταχύνει η Δικαιοσύνη αυτό που κάνει», λέει, συμπληρώνοντας: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε την ψηλή κουλτούρα, αυτό δεν πρέπει να το αφήσουμε και δεν το αφήνουμε, αλλά πρέπει να τους σπρώχνουμε περισσότεροι και πρέπει να βγαίνει και στον λόγο μας».

Παραδέχεται δε ότι είναι κάτι επικίνδυνο, επισημαίνοντας ωστόσο ότι «έτσι είναι».

Και καταλήγει: «Αν δεν σπάσει αυτή η ιστορία δεν παίρνουμε πραγματική εξουσία σε αυτή τη χώρα. Και ο νοών νοείτω».

«Έχουμε να κάνουνε με αδίστακτο καθεστώς», σχολιάζει το Γραφείο Τύπου της ΝΔ, ενώ στον απόηχο των απειλών του κ. Πολάκη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει απαντήσει με τη φράση: «Η ΝΔ δεν εκφοβίζεται».

«Οι μάσκες έπεσαν. Έχουμε να κάνουμε με ένα αδίστακτο καθεστώς, έτοιμο να κάνει τα πάντα για να ικανοποιήσει τη μανία του για εξουσία», επισημαίνεται στην ανακοίνωση της Πειραιώς.

«Δεν θα τους περάσει. Οι δημοκρατικές δυνάμεις της χώρας και οι πολίτες θα προστατεύσουν το Σύνταγμα και τους θεσμούς της», υπογραμμίζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και προσθέτει: «Θέλουν δεν θέλουν, στις εκλογές θα φύγουν. Η επόμενη κυβέρνηση θα είναι όλων των Ελλήνων και όχι ένας κυνικός συνεταιρισμός εξουσιομανών».

Αν σου άρεσε κάνε