Μητσοτάκης από το ΑΤ Ομονοίας: Δεσμεύομαι ότι τέτοια φαινόμενα θα παταχθούν την επομένη των εκλογών

Μητσοτάκης από το ΑΤ Ομονοίας: Δεσμεύομαι ότι τέτοια φαινόμενα θα παταχθούν την επομένη των εκλογών

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 13:16 Δημιουργία 16/10/18, 13:11

Τη δέσμευσή του ότι την επόμενη κιόλας μέρα των εκλογών, εφόσον ο ελληνικός λαός έχει εμπιστευτεί τη ΝΔ, φαινόμενα εγκληματικότητας και ανομίας θα παταχθούν, ανέλαβε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την επίσκεψή του στο ΑΤ Ομόνοιας, όπου σημειώθηκε η καταδρομική επίθεση κουκουλοφόρων, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τεσσάρων αστυνομικών.

«Εκφράζουμε την έμπρακτη συμπαρατάστασή μας στους άνδρες και γυναίκες της Ελληνικής Αστυνομίας», είναι το μήνυμα, που έστειλε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Εκφράζουμε την έμπρακτη συμπαρατάστασή μας στους άνδρες και γυναίκες της Ελληνικής Αστυνομίας, που στοχοποιούνται καθημερινά από οργανωμένες συμμορίες. Δεν υπάρχει ευημερία χωρίς ασφάλεια. Υποσχόμαστε ότι όλα αυτά τα φαινόμενα θα παταχθούν την επόμενη κιόλας ημέρα που θα μας εμπιστευτεί ο ελληνικός λαός. Έπρεπε να γίνει αυτή η επίθεση για να ευαισθητοποιηθεί η πολιτική ηγεσία της ΕΛΑΣ και να έρθει επιτέλους στο Αστυνομικό Τμήμα της Ομόνοιας. Περιμένουν να καούν κάποιοι αστυνομικοί για να ευαισθητοποιηθούν και να έρθουν εδώ», δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης.

Λίγη ώρα αργότερα στο κτήριο έφτασε η υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη, η οποία αποδοκιμάστηκε από έναν από τους συγκεντρωμένους, που της φώναξε «ντροπή σας, έχετε μούτρα και εμφανίζεστε, ανίκανοι άνθρωποι».

«Αυτά που ζούμε μας κάνει να αναρωτιόμαστε πού ζούμε, στο κέντρο της Βαγδάτης ή στο κέντρο της Αθήνας; Η πολιτεία πρέπει να αποκτήσει σχέδιο καταπολέμησησης όλων αυτών των φαινομένων» δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής Δημοσθένης Πάκος.

Αν σου άρεσε κάνε