Μητσοτάκης: Όσο το νωρίτερο οι εκλογές, τόσο το καλύτερο

Μητσοτάκης: Όσο το νωρίτερο οι εκλογές, τόσο το καλύτερο

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 15:37 Δημιουργία 15/10/18, 14:04

Δριμύ «κατηγορώ» κατά των Αλέξη Τσίπρα και Πάνο Καμμένο, κάνοντας λόγο για έναν «κυνικό συνεταιρισμό εξουσίας», άσκησε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την περιοδεία του στην Κορινθία, επαναλαμβάνοντας το αίτημά του για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες.

«Ο κ. Καμμένος είχε την ευκαιρία να άρει την εμπιστοσύνη του στην κυβέρνηση όταν καταθέσαμε τον Ιούνιο πρόταση δυσπιστίας με αφορμή την άκρως προβληματική συμφωνία των Πρεσπών. Από εκεί και πέρα, νομίζω όλοι οι Έλληνες έχουμε αντιληφθεί ότι έχουμε να κάνουμε με έναν κυνικό συνεταιρισμό εξουσίας. Με ένα ετερόκλητο δίδυμο, το οποίο το μόνο που το ενδιαφέρει είναι να μείνει λίγους μήνες ακόμα στις καρέκλες εξουσίας», τόνισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Όσο παρατείνεται αυτή η άτυπη προεκλογική περίοδος και όσο η χώρα παραμένει εγκλωβισμένη σε αντιφάσεις των κυβερνητικών εταίρων, τόσο μεγαλύτερη ζημιά θα γίνεται στα εθνικά συμφέροντα. Κατά συνέπεια, όσο νωρίτερα γίνουν εκλογές τόσο καλύτερα θα είναι για τη χώρα. Η χώρα πρέπει επιτέλους να αναπνεύσει. Η ΝΔ διεκδικεί νωπή ισχυρή εντολή, για να δώσει ένα τέρμα σε αυτή την άκρως τραυματική περίοδο των τεσσάρων ετών, να πάμε μπροστά ενωμένοι, να εξασφαλίσουμε σε όλους τους Έλληνες ένα καλύτερο αύριο», σημείωσε ο ίδιος, δηλώνοντας το κόμμα του θα στηρίξει το δήμαρχο Καλαμάτας, Παναγιώτη Νίκα, για την περιφέρεια Πελοποννήσου.

«Είμαι σίγουρος πως είναι η καλύτερη επιλογή. Οι πολίτες θα εμπιστευθούν αυτόν και την ομάδα του», είπε ο ίδιος.

«Δε θα δώσουμε χρίσματα στις αυτοδιοικητικές εκλογές πρώτου βαθμού. Θα περιοριστούμε σε στήριξη για τις περιφέρειες. Θα ακούσουμε τις απόψεις και τις προτάσεις των τοπικών κοινωνιών», κατέληξε.

Αν σου άρεσε κάνε