Το Ποτάμι προσπαθεί να «μαζέψει» το... φιλοκυβερνητισμό του Δανέλλη

Το Ποτάμι προσπαθεί να «μαζέψει» το... φιλοκυβερνητισμό του Δανέλλη

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 18:10 Δημιουργία 12/10/18, 18:04

Νέα προβλήματα στο εσωτερικό του Ποταμιού φέρνει η σημερινή τοποθέτηση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου και βουλευτή του κόμματος, Σπύρου Δανέλλη, που «έκλεισε» για μια ακόμα φορά το «μάτι» προς το ΣΥΡΙΖΑ.

Μιλώντας στο ρ/σ «24/7», ο κ. Δανέλλης ανέφερε πως υπάρχει δυνατότητα για νέα κυβερνητική πλειοψηφία από την παρούσα Βουλή (ρ/σ Νews24/7).

Ο βουλευτής Ηρακλείου τόνισε ότι θα μπορούσε η προοδευτική αντιπολίτευση να συμφωνήσει σε ένα μίνιμουμ πρόγραμμα με τον ΣΥΡΙΖΑ μέχρι τις εκλογές.

«Υπάρχει χρόνος» είπε χαρακτηριστικά αναφερόμενος στην ανάγκη μιας συνάντησης και συζήτησης των Α. Τσίπρα-Φ. Γεννηματά και Στ. Θεοδωράκη. «Θα ήταν και μια δοκιμασία πραγματισμού και ρεαλισμού για τον ΣΥΡΙΖΑ» σημείωσε αναγνωρίζοντας ότι η πρότασή του είναι ρομαντική. «Θα πρέπει οι πολιτικοί να πηγαίνουμε και κόντρα στο ρεύμα» είπε, σημειώνοντας ότι «θα είναι για το καλό της πατρίδας να αφήσει και η αντιπολίτευση την υποκρισία» ώστε να γίνει διάλογος με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Διαψεύδει η Σεβαστουπόλεως

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις Δανέλλη, από το Ποτάμι υπογράμμισαν πως «ο Σταύρος Θεοδωράκης έχει ξεκαθαρίσει πολλάκις ότι δεν πρόκειται να δώσουμε στήριξη σε αυτήν την κυβέρνηση».

Αν σου άρεσε κάνε