Περιφέρεια Στ. Ελλάδας: Υποψήφια η Μπατζελή με στήριξη από ΚΙΝΑΛ

Περιφέρεια Στ. Ελλάδας: Υποψήφια η Μπατζελή με στήριξη από ΚΙΝΑΛ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 16:18 Δημιουργία 02/10/18, 16:14

Την Περιφέρεια της Στερεάς Ελλάδας με την υποστήριξη του Κινήματος Αλλαγής θα διεκδικήσει η πρώην υπουργός Κατερίνα Μπατζελή στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019, όπως αποφάσισε Περιφερειακό Συμβούλιο του Κινήματος Αλλαγής Στερεάς Ελλάδας.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ, «η κ. Μπατζελή είναι πολιτικό στέλεχος πανελλαδικής εμβέλειας, ευρύτατης αποδοχής και αναγνωρισιμότητας, με σημαντική πολιτική εμπειρία υπηρετώντας με επιτυχία σημαντικούς ρόλους στη Ευρώπη και την Ελλάδα ως Ευρωβουλευτής, βουλευτής Φθιώτιδος και Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης».

«Είμαστε βέβαιοι ότι με την Παράταξή της, που θα εκφράσει ευρύτερες πολιτικές και κοινωνικές συμμαχίες, θα συνδιαμορφώσουν ένα νέο, σύγχρονο αναπτυξιακό και κοινωνικό πρόγραμμα για την Περιφέρεια, που θα εγγυάται την ολοκληρωμένη στήριξη και ανασυγκρότηση όλων των παραγωγικών και δημιουργικών δυνάμεων την δημιουργία ίσων ευκαιριών και ιδιαίτερα της νέας γενιάς. Η ανασύνταξη των παραγωγικών δυνάμεων και η οργάνωση των αναγκαίων συνεργειών και των συνεργασιών είναι το μεγάλο ζητούμενο για την υλοποίηση ενός αναπτυξιακού οράματος που θα ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο προόδου και ευημερία για την Στερεά Ελλάδα», τονίστηκε.

Αν σου άρεσε κάνε