Στον «πάγο» η αποχώρηση Σαρίδη από την Ένωση Κεντρώων (;)

Στον «πάγο» η αποχώρηση Σαρίδη από την Ένωση Κεντρώων (;)

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 15:33 Δημιουργία 26/09/18, 14:17

Στον «πάγο» έχει βάλει την αποχώρησή του από την Ένωση Κεντρώων ο Γιάννης Σαρίδης, ενώ το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη παρουσιάζει εικόνα διάλυσης, μετά τη χθεσινή επεισοδιακή συνεδρίαση της ΚΟ, η οποία είχε ως αποτέλεσμα την ανεξαρτητοποίηση του Αριστείδη Φωκά.

Μιλώντας στο ρ/σ Alpha, ο κ. Σαρίδης ανέφερε «δε σκοπεύω να κάνω κάτι άμεσα. Εγώ παραμένω στην δήλωση του προέδρου, χθες όταν τελείωσε η κοινοβουλευτική ομάδα, ότι για την τύχη του Γιάννη Σαρίδη θα αποφασίσει το συμβούλιο των παλαιών μελών, αν θα προχωρήσει σε διαγραφή του ναι ή όχι», σημείωσε.

Όπως επέμεινε, «δεν σκόπευα ποτέ να κάνω κάτι. Από το 2016 συμβαίνει το εξής, όποτε ένας “τρελός” χτυπάει το καμπανάκι ότι ένα πλοίο βουλιάζει, δεν τον ακούει κανείς, όλοι τον κατηγορούν ότι πάει να φύγει. Ότι έχει κλείσει είτε με την ΝΔ είτε με τον ΣΥΡΙΖΑ. Κάποια στιγμή καταντάει κουραστικό».

Ο κ. Σαρίδης τόνισε ότι «όταν είχε φύγει ο κ. Καρράς είχα εκφράσει ότι πρέπει να βρούμε τους λόγους για τους οποίους έχει φύγει ο κ. Καρράς και να προσπαθήσουμε να τους γιατρέψουμε γιατί θα μας οδηγήσουν σε αδιέξοδο, είχα κατηγορηθεί ότι ήμουν με το ένα πόδι να πάω στην Ν.Δ.».

«Εγώ δεν έχω σκοπό να φύγω από την Ένωση Κεντρώων. Από κει και πέρα ο πρόεδρος ας κοιτάξει πώς μπορούμε να ανατρέψουμε το πάρα πολύ βαρύ κλίμα το οποίο υπάρχει», υπογράμμισε επίσης.

Αν σου άρεσε κάνε