Εικόνα διάλυσης για το κόμμα του Λεβέντη: Φεύγει ο Φωκάς, με το ένα πόδι εκτός ο Σαρίδης

Εικόνα διάλυσης για το κόμμα του Λεβέντη: Φεύγει ο Φωκάς, με το ένα πόδι εκτός ο Σαρίδης

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 17:12 Δημιουργία 25/09/18, 17:04

Εικόνα διάλυσης παρουσιάζει η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ένωσης Κεντρώων του Βασίλη Λεβέντη, με τον Αριστείδη Φωκά να ανακοινώνει την ανεξαρτητοποίησή του και τον Γιάννη Σαρίδη να βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός...

Οι έκτακτες εξελίξεις δρομολογήθηκαν κατά τη σημερινή επεισοδιακή συνεδρίαση της ΚΟ της παράταξης από την οποία αποχώρησαν τόσο ο κ. Φωκάς όσο και ο κ. Σαρίδης, με τον πρώτο να ενημερώνει πως θα ανεξαρτητοποιηθεί και τον δεύτερο να προϊδεάζει για την έξοδό του από την ΚΟ.

Στο εσωτερικό της παράταξης έχει μυρίσει «μπαρούτι», μετά τις διαμαρτυρίες του κ. Καβαδέλλα ότι του ζητήθηκε να πληρώσει εισιτήριο εισόδου στη ΔΕΘ, με τον κ. Σαρίδη να σχολιάζει επικριτικά τη στάση του βουλευτή.

Από την πλευρά του, ο κ. Λεβέντης μετά το τέλος της συνεδρίασης έκανε λόγο για αδιέξοδο.

«Φτιάξαμε ένα επαναστατικό κόμμα, κάποιοι δεν το κατάλαβαν, το είδαν ως ευκαιρία προσωπικής ανόδου, αυτοί δεν θα αντέξουν. Πρώτη φορά μου συμβαίνει λίγο πριν τις εκλογές», είπε ο ίδιος.

Στο μεταξύ, μιλώντας στη «Βεργίνα Τηλεόραση» ο κ. Φωκάς εξέφρασε την πρόθεσή του να ανεξαρτητοποιηθεί, τονίζοντας πως θα καταθέσει τη σχετική επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, αύριο, Τετάρτη.

Ο ίδιος σημείωσε, ακόμη, πως θέλει να συνεχίσει τους αγώνες του για τη Μακεδονία και ότι δεν είναι επαγγελματίας πολιτικός.

Αν σου άρεσε κάνε