Το Μαξίμου απομακρύνει το ενδεχόμενο ανασχηματισμού στις επόμενες μέρες

Το Μαξίμου απομακρύνει το ενδεχόμενο ανασχηματισμού στις επόμενες μέρες

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 19:20 Δημιουργία 21/08/18, 19:14

Μέσω διαρροών στον Τύπο προσπαθεί το Μέγαρο Μαξίμου να απομακρύνει το ενδεχόμενο ανασχηματισμού της κυβέρνησης εντός της εβδομάδας που διανύουμε και καθώς έχουν ενταθεί τα σενάρια για «λίφτινγκ» του υπουργικού συμβουλίου από τον Αλέξη Τσίπρα άμεσα ώστε να υπάρχει χρόνος να φανούν οι αλλαγές πριν από τη ΔΕΘ.

Μιλώντας στο ΑΜΠΕ, κυβερνητικός αξιωματούχος ανέφερε πως «δεν χαλάμε τις διακοπές του κόσμου», θέλοντας να ε να απομακρύνει το ενδεχόμενο ανασχηματισμού από την παρούσα εβδομάδα, δείχνοντας να μεταθέτει τη συζήτηση από την επόμενη εβδομάδα και έπειτα.

Ακόμα, η ίδια πηγή άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο επίσκεψης του Αλέξη Τσίπρα στη Μόσχα, παρά το διπλωματικό «πάγο» στις σχέσεις Ελλάδας - Ρωσίας.

Σχετικά με το πότε η Αθήνα θα αποπειραθεί την επόμενη έξοδο στις διεθνείς αγορές, από το περιβάλλον του πρωθυπουργού λένε ότι τα επιτόκια είναι χαμηλά, οι ακαθάριστες χρηματοδοτικές ανάγκες της χώρας κινούνται ακόμα και σε χαμηλότερα επίπεδα από τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες του Νότου, ωστόσο αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει άμεση ανάγκη για έξοδο στις αγορές.

Αν σου άρεσε κάνε