Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας, είπε ο Τσίπρας από την Ιθάκη

Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας, είπε ο Τσίπρας από την Ιθάκη

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 15:45 Δημιουργία 21/08/18, 15:41

«Είναι οι πρώτοι μεταμνημονιακοί περίπατοι, οπότε είναι ευχάριστοι. Αλλά έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας», τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας, μετά το διάγγελμα που απηύθυνε από την τοποθεσία «Κάστρο» της Ιθάκης.

Ο κόσμος είχε συγκεντρωθεί από νωρίς στον παραλιακό δρόμο ακολουθώντας τον πρωθυπουργό για να τον χαιρετίσει, να αντάλλαξουν μια κουβέντα ή και να φωτογραφηθεί μαζί του, σε μια σύντομη διαδρομή -που όμως χρειάστηκε αρκετή ώρα για να διανυθεί- από το δημαρχείο μέχρι την κεντρική πλατεία όπου δεσπόζει επιβλητικά το άγαλμα του Οδυσσέα.

Ο πρωθυπουργός ρωτήθηκε για τις εντυπώσεις του σε αυτή την πρώτη βόλτα ανάμεσα στον κόσμο, για να απαντήσει ότι «είναι οι πρώτοι μεταμνημονιακοί περίπατοι, οπότε είναι ευχάριστοι», αλλά και να υπογραμμίζει: «Αλλά έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας».

Στην επίσκεψη του κ. Τσίπρα στην Ιθάκη, στην κυβερνητική αποστολή συμμετέχουν ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, η γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτής Κεφαλληνίας Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού, Θανάσης Καρτερός, ενώ τον πρωθυπουργό συνοδεύει η σύντροφός του, Μπέττυ Μπαζιάνα.

Αν σου άρεσε κάνε