Επίθεση ΝΔ για την πρόκληση Πολάκη: «'Υβρις ότι οι νεκροί θολώνουν την εικόνα στο Μάτι»

Επίθεση ΝΔ για την πρόκληση Πολάκη: «'Υβρις ότι οι νεκροί θολώνουν την εικόνα στο Μάτι»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 16:29 Δημιουργία 04/08/18, 16:25

Εντείνει τη σφοδρή κριτική κατά της κυβέρνησης Τσίπρα για τα επικοινωνιακά παιχνίδια στις στάχτες η ΝΔ, η οποία εξαπολύει επίθεση κατά του Παύλου Πολάκη για τις προκλητικές δηλώσεις του, ενώ δεκάδες συμπολίτες μας παρέδωσαν την τελευταία τους πνοή στις φλόγες, στο Μάτι.

«Η ύβρις του κ. Πολάκη ότι οι νεκροί στο Μάτι «θολώνουν την εικόνα» των επιδόσεων της Κυβέρνησης, επιβεβαιώνει τον κυνισμό που διατρέχει την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και την επιχείρηση συγκάλυψης που βρίσκεται σε εξέλιξη», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το κόμμα της Πειραιώς.

«Ο κ. Πολάκης έπρεπε να είχε αποπεμφθεί χθες, γιατί δεν νοείται άνθρωπος να προσβάλει νεκρούς. Όμως είναι εκεί για να στηρίζει και να εκτελεί οδηγίες του Πρωθυπουργού», αναφέρει η αξιωματική αντιπολίτευση και καταλήγει σημειώνοντας: «Άλλωστε, οι ευθύνες έχουν ονοματεπώνυμο: Αλέξης Τσίπρας», σημειώνεται στην ίδια ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Πολάκης δήλωσε: «Αποτελεσματικά λειτούργησε το σύνολο των μηχανισμών του κράτους, όσο και αν ο τελικός αριθμός των θυμάτων "θολώνει" την εικόνα».

«Λάθη και αστοχίες μπορεί να έγιναν μέσα στο ξεδίπλωμα της γιγαντιαίας αυτής επιχείρησης έκτακτης ανάγκης, αλλά ακόμα κι αυτά θα αξιολογηθούν και θα αποδοθούν ευθύνες (όπου υπάρχουν) αμέσως μετά το πέρας της γενικής κατάστασης συναγερμού», τόνισε ο ίδιος.

Αν σου άρεσε κάνε