Καμία αναφορά για την «ταμπακιέρα» των παραιτήσεων από την κυβέρνηση

Καμία αναφορά για την «ταμπακιέρα» των παραιτήσεων από την κυβέρνηση

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 17:12 Δημιουργία 30/07/18, 17:01

Με ένα όχι και τόσο εύσχημο τρόπο, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος έδειξε... καθυστερήσεις για το εάν θα υπάρξουν παραιτήσεις υπουργών και κορυφαίων στελεχών του κρατικού μηχανισμού μετά από τις φονικές πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική.

Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών και απαντώντας στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε ότι «η επιχειρησιακή αποτίμηση της κατάστασης θα γίνει με νηφαλιότητα και ψυχραιμία όταν βγούμε από την κρίση», δείχνοντας πως δεν πρόκειται να υπάρξει κάποια παραίτηση άμεσα.

Αναφερόμενος στη σημερινή επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στο Μάτι Νέας Μάκρης, ο κ. Τζανακόπουλος σημείωσε πως «εάν ο πρωθυπουργός είχε επιλέξει να πάει στο Μάτι συνοδεία καμερών θα μιλούσατε όλοι για επικοινωνιακό σόου. Ο πρωθυπουργός ήθελε να βρεθεί να αποτιμήσει την κατάσταση και να συνομιλήσει με πολίτες, όπως και έγινε. Δεν πήγε κρυφά. Είμαστε έτοιμοι να δεχθούμε σοβαρή κριτική αλλά δεν θα κάνουμε επικοινωνιακό διάλογο».

«Η ανάληψη της πολιτικής ευθύνης θα είναι έμπρακτη. Αυτή αποδεικνύεται με τη στήριξη των πληγέντων, τη διόρθωση των οικιστικών στη χώρα που θα μας επιτρέψει να αποφύγουμε τέτοιες καταστάσεις στο μέλλον» πρόσθεσε.

Σχολιάζοντας τα περί «σκοτεινών κέντρων» για την ευθύνη της καταστροφής, ο κ. Τζανακόπουλος είπε «σενάρια συνωμοσίας δεν πρόκειται να δείτε από αυτή την κυβέρνηση. Ο τρόπος με τον οποίο ο καθένας κάνει αντιπολίτευση είναι δικό του θέμα και κρίνεται από τον ελληνικό λαό. Εγώ αυτή τη στιγμή δεν θέλω να κάνω οποιαδήποτε πολιτική εκτίμηση».

Αν σου άρεσε κάνε