Μαξίμου: Επικοινωνιακή πολιτική αντεπίθεσης στη «σκιά» εγκληματικών αστοχιών

Μαξίμου: Επικοινωνιακή πολιτική αντεπίθεσης στη «σκιά» εγκληματικών αστοχιών

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 17:32 Δημιουργία 29/07/18, 17:26

Επικοινωνιακή πολιτική αντεπίθεσης παίζει το Μέγαρο Μαξίμου, στον απόηχο των ομαδικών «πυρών» που δέχεται η κυβέρνηση για τη στάση της απέναντι στην ανείπωτη εθνική τραγωδία στις φλόγες.

Απαντώντας στην κριτική της ΝΔ, η οποία καταγγέλλει πως οι κυβερνώντες αποκρύπτουν την αλήθεια για τον αριθμό των νεκρών και των αγνοουμένων έξι μέρες μετά το ξέσπασμα της φονικής πυρκαγιάς στην Ανατολική Αττική, το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού εξαπολύει «βολές» κατά του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ενώ ο ίδιος ο Παναγιώτης Κουρουμπλής σε δηλώσεις του παραδέχτηκε πως αν και είχαν πληροφορία για νεκρό, εντούτοις την αξιολόγησαν ως μη «ασφαλή».

«Την ώρα που ακόμη ψάχνουμε τους νεκρούς μας, η ΝΔ με τα ΜΜΕ που την στηρίζουν έχουν επιδοθεί σε απίστευτη τυμβωρυχία με μόνο στόχο το πολιτικό όφελος», επισημαίνεται σε ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.

«Δεν υπάρχει προηγούμενο κρίσης όπου η ενημέρωση για όλα τα δεδομένα της τραγωδίας να ήταν τόσο άμεση και μάλιστα από τον ίδιο τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, ο οποίος έκανε έκτακτη ενημέρωση στις δυο και μισή, αμέσως μόλις έφτασαν στο κέντρο επιχειρήσεων οι πρώτες πληροφορίες για το μέγεθος της καταστροφής», υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση.

«Η προσπάθεια της ΝΔ να παίξει πολιτικά παιχνίδια στην πλάτη των αδικοχαμένων συνανθρώπων μας αποτελεί ντροπή που ανήκει αποκλειστικά στον αρχηγό της, ο οποίος και την καθοδηγεί από το παρασκήνιο» καταλήγει η ανακοίνωση.

Αν σου άρεσε κάνε