«Επικοινωνιακά τεχνάσματα» λέει η ΝΔ για την ομιλία Τσίπρα

«Επικοινωνιακά τεχνάσματα» λέει η ΝΔ για την ομιλία Τσίπρα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 19:24 Δημιουργία 27/07/18, 19:16

Στο ότι «χρειάστηκε τέσσερις μέρες για τον Αλέξη Τσίπρα για να μιλήσει για την εθνική τραγωδία» μετά από τις φονικές πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική εστιάζει η ΝΔ το σχόλιο της για την ομιλία του πρωθυπουργού νωρίτερα το απόγευμα της Παρασκευής στο υπουργικού συμβούλιο.

Από την αξιωματική αντιπολίτευση τονίζουν πως είναι «αυτονόητες πολιτικές ευθύνες που έχει ο κ. Τσίπρας ως πρωθυπουργός. Στην πολιτική, ωστόσο, οι ευθύνες, για να έχουν κάποιο νόημα, πάντα συνοδεύονται είτε με παραιτήσεις, είτε με αποπομπές. Αλλιώς είναι ανούσια επικοινωνιακά τεχνάσματα».

Σύμφωνα με τα στελέχη της Πειραιώς, «σε κάθε περίπτωση ο κ. Τσίπρας οφείλει να απαντήσει στα δύο αμείλικτα ερωτήματα που έχουν πια όλοι οι πολίτες: Γιατί η κυβέρνησή του δεν έλαβε κανένα μέτρο πρόληψης, ενώ όλοι γνώριζαν τις ακραίες καιρικές συνθήκες που θα επικρατούσαν στην ανατολική Αττική; Και κυρίως: Γιατί, όταν τους ξέφυγε η πυρκαγιά, δεν ενημέρωσαν αμέσως τους πολίτες να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους, με συνέπεια να θρηνούμε μέχρι στιγμής 86 θύματα;» καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ.

Αν σου άρεσε κάνε