Η ΝΔ θα τοποθετηθεί την Παρασκευή για τις φονικές πυρκαγιές

Η ΝΔ θα τοποθετηθεί την Παρασκευή για τις φονικές πυρκαγιές

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 19:23 Δημιουργία 25/07/18, 18:44

Η ΝΔ, σεβόμενη το τριήμερο εθνικό πένθος για τους δεκάδες νεκρούς από τις πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική, θα τοποθετηθεί την Παρασκευή για τα αίτια και τις συνθήκες που οδήγησαν στην εθνική τραγωδία των τελευταίων ημερών.

Το παραπάνω αποφασίστηκε μετά από τη ευρεία σύσκεψη που ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη στα κεντρικά γραφεία του κόμματος.

Στη συνάντηση συμμετείχαν οι αντιπρόεδροι του κόμματος, Κωστής Χατζηδάκης και Άδωνις Γεωργιάδης, ο γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής Λευτέρης Αυγενάκης, οι Τομεάρχες της Ν.Δ. Μάκης Βορίδης και Μάξιμος Χαρακόπουλος, οι πρώην Υπουργοί Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας και Βασίλης Κικίλιας, καθώς και ο Καθηγητής Φυσικών Καταστροφών του Πολυτεχνείου Κρήτης, Κώστας Συνολάκης.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης αξιολογήθηκαν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες χάθηκαν άδικα τόσες ανθρώπινες ζωές και εξετάστηκαν όλα τα δεδομένα.

Στο επίκεντρο βρέθηκαν οι προτάσεις της ΝΔ για τα μέτρα που θα πρέπει να ληφθούν για την ανακούφιση των πληγέντων, αλλά και η επικαιροποίηση των προτάσεων που ήδη έχει καταθέσει η ΝΔ για την πρόληψη και την αντιμετώπιση των φυσικών καταστροφών.

Σημειώνεται πως μετά το πέρα της σύσκεψης, ο κ. Μητσοτάκης επισκέφθηκε το ΕΚΑΒ για ενημέρωση σχετικά με την υγεία των τραυματιών από τις πυρκαγιές.

Αν σου άρεσε κάνε