Τσίπρας (2007) vs Τσίπρα ( 2018)

Τσίπρας (2007) vs Τσίπρα ( 2018)

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 15:39 Δημιουργία 24/07/18, 13:52

Πώς απαντούσε ο ΣΥΡΙΖΑ, δια στόματος του σημερινού πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα το 2007 όταν η Ελλάδα καιγόταν από τον Βορρά έως το Νότο, στην κυβέρνηση Καραμανλή – Πολύδωρα;

«Την ώρα που εκατοντάδες συμπολίτες μας δίνουν μάχη για τη ζωή τους αβοήθητοι, καλό θα ήταν οι κυβερνητικοί παράγοντες αντί να σχεδιάζουν την επικοινωνιακή άμυνα της κυβέρνησης ανακαλύπτοντας «ασύμμετρες απειλές» και αόρατους εχθρούς, να ασχολούνται με την αντιμετώπιση της καταστροφής».

Η μόνη προφανής ασυμμετρία αυτή τη στιγμή είναι η ανικανότητα της κυβέρνησης να αντιμετωπίσει τον εφιάλτη από τη μια και οι εξαιρετικές της επιδόσεις σε επικοινωνιακά ευρήματα από την άλλη».

Ενώ τότε ο κ. Τσίπρας κατηγορούσε τους κκ. Καραμανλή – Πολύδωρα για τις δηλώσεις περί «ασύμμετρων απειλών», μόλις χθες ο ίδιος επικαλέστηκε την… ασύμμετρη απειλή για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

«Ασύμμετρο φαινόμενο» αποκάλεσε ο πρωθυπουργός τις μεγάλες πυρκαγιές, που μαίνονται από το μεσημέρι της Δευτέρας στην Αττική.

Μιλώντας μετά την σύσκεψη στο κέντρο επιχειρήσεων, ο κ. Τσίπρας σημείωσε πως η κατάσταση είναι «εξαιρετικά δύσκολη», τόσο για την Αττική όσο και για ολόκληρη την χώρα.

Αν σου άρεσε κάνε