Στην αντεπίθεση ο Μητσοτάκης για τις περικοπές στις συντάξεις

Στην αντεπίθεση ο Μητσοτάκης για τις περικοπές στις συντάξεις

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 20:35 Δημιουργία 19/07/18, 20:29

Βολές κατά της κυβέρνησης για σειρά ζητημάτων όπως οι περικοπές στις συντάξεις αλλά και για τις τελευταίες αλλαγές που ήρθαν στη Βουλή εξαπέλυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης αργά το απόγευμα της Πέμπτης, από το Ηράκλειο στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου.

Σχολιάζοντας το θέμα των συντάξεων, ο πρόεδρος της ΝΔ ανέφερε πως το κόμμα του «δεν ψήφισε αυτά τα μέτρα. Καταθέσαμε τροπολογία να μην γίνουν οι μειώσεις των συντάξεων. Κανείς δεν θέλει τις περικοπές των συντάξεων, αλλά ας σταματήσουν να κοροϊδεύουν τους συνταξιούχους».

Αναφερόμενος στο ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, δήλωσε «το κόμμα μας είναι σε εκλογική ετοιμότητα εδώ και καιρό. Ακούμε τους πολίτες και συνδιαμορφώνουμε το πρόγραμμά μας. Είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε σε μια εκλογική αναμέτρηση».

Κάνοντας επίθεση στο πρόσφατο νομοσχέδιο της κυβέρνησης για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, ο κ. Μητσοτάκης υπογράμμισε «η απλή αναλογική θα καταστήσει Δήμους και Περιφέρειες μη κυβερνήσιμους και τον τελικό λογαριασμό θα τον πληρώσουν οι δημότες. Γιαυτό είμαστε απέναντι. Θα αλλάξουμε το νόμο».

Αν σου άρεσε κάνε