Παλινωδιών συνέχεια... από τον Καμμένο

Παλινωδιών συνέχεια... από τον Καμμένο

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 17:43 Δημιουργία 05/07/18, 16:16

Συνέχεια στις... παλινωδίες στη «σκιά» της συμφωνίας των Πρεσπών έδωσε την Πέμπτη ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος δηλώνει «και μαζί και χώρια» με τον Αλέξη Τσίπρα.

Εξαπολύοντας επίθεση κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη από το βήμα της Βουλής, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας καταλόγισε στη ΝΔ προσπάθεια υπονόμευσης της χώρας και των πολιτών της, τονίζοντας πως η ηγεσία της παράταξης έχει παραδώσει το κόμμα στην ακροδεξιά και επαναφέρει λογικές ενός νέου αντικομμουνισμού, που στην Ευρώπη υποστηρίζεται από φιλοναζιστικά κόμματα.

Αναφερόμενος στη συμφωνία των Πρεσπών, ο κ. Καμμένος μίλησε για «όψιμους μακεδονομάχους», ενώ υπερασπίστηκε τη γραμμή του κόμματός του, λέγοντας ότι αν η Κ.Ο των ΑΝΕΛ έριχνε την κυβέρνηση, η χώρα δεν θα έβγαινε από τα μνημόνια.

«Και γιατί να ρίξουμε την κυβέρνηση; Για να κάνουμε το χατίρι του Σόρος και της τρόικας εσωτερικού; Για να άνοιγαν σαμπάνιες η διαφθορά και η διαπλοκή;», ανέφερε σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο κ. Καμμένος κάνοντας λόγο για «υποκινητές ενός δήθεν μακεδονικού αγωνα που έχουν παγιδεύσει στην ατζέντα τους χιλιάδες πολίτες».

Ο κ. Καμμένος επανέφερε θέμα κύρωσης της συμφωνίας των Πρεσπών με 180 βουλευτές και τόνισε: «Αν έρθει με 180 βουλευτές η πρόταση για ψήφιση της συμφωνίας των Πρεσπών, τότε τι θα κάνει η Νέα Δημοκρατία;».

Αν σου άρεσε κάνε