Μητσοτάκης: Εμείς θα ασχοληθούμε με το ιδιωτικό χρέος

Μητσοτάκης: Εμείς θα ασχοληθούμε με το ιδιωτικό χρέος

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 14:58 Δημιουργία 04/07/18, 14:48

Δριμύ «κατηγορώ» κατά του Αλέξη Τσίπρα και του Πάνου Καμμένου για τη συμφωνία των Πρεσπών εξαπέλυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, τονίζοντας πως είναι συνυπεύθυνοι για την εκχώρηση της «μακεδονικής γλώσσας και εθνότητας».

Από τη Λευκάδα, όπου περιοδεύει, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεσμεύτηκε πως η κυβέρνηση της ΝΔ θα ασχοληθεί με το ιδιωτικό χρέος, ενώ υποσχέθηκε ένα κράτος αλληλέγγυο, με «εθνική ομοψυχία και ενότητα».

Όπως τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ, «η Ελλάδα βιώνει τα χειρότερα 3,5 χρόνια από τη μεταπολίτευση μέχρι και σήμερα».

«Οι Έλληνες δεν πιστεύουν τον κ. Τσίπρα. Κανείς δεν τον πιστεύει ότι θα βγούμε από τα μνημόνια και βλέπουμε αυτό τον τραγέλαφο, το πρωί ο Καμμένος λέει ότι "δεν υπογράφουμε” και το βράδυ να πηγαίνουν παρέα. Είναι συνυπεύθυνοι. Μαζί στήριξαν στη Βουλή την κυβέρνηση για να παραδώσει τη "μακεδονική” γλώσσα και εθνότητα», επεσήμανε ο κ. Μητσοτάκης.

«Ο κ. Τσίπρας πανηγυρίζει για το χρέος. Και δεν μιλάει κανείς για τα χρέη τα δικά σας. Που σας παίρνουν οι τράπεζες ακόμη και το βράδυ τηλέφωνο. Εμείς θα ασχοληθούμε και με το ιδιωτικό χρέος, που δεν έχει ασχοληθεί κανείς», σημείωσε ο ίδιος, φέρνοντας στο προσκήνιο τη «γαλάζια» στρατηγική για τη δημιουργία νέων και καλύτερα αμειβόμενων θέσεων απασχόλησης.

Τόνισε, μάλιστα, ότι το κόμμα της Πειραιώς θέλει κοντά του και τους πολίτες εκείνους που δεν ψήφισαν ΝΔ στις προηγούμενες κάλπες. «Τους θέλουμε κοντά μας…Σας θέλουμε ελεύθερους να αναπτύσσετε τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες στον ιδιωτικό τομέα, αλλά θέλουμε και ένα κράτος κοινωνικό, αλληλέγγυο στους πιο αδύναμους. Εμείς δεν θέλουμε να διχάσουμε τους Έλληνες. Θέλουμε εθνική ομοψυχία και ενότητα», ανέφερε.

Αν σου άρεσε κάνε