Άγρια κόντρα Λαζαρίδη-ΑΝΕΛ στη «σκιά» των δηλώσεων Καμμένου

Άγρια κόντρα Λαζαρίδη-ΑΝΕΛ στη «σκιά» των δηλώσεων Καμμένου

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 16:40 Δημιουργία 02/07/18, 16:37

Σφοδρή αντιπαράθεση έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Γιώργο Λαζαρίδη, που πρόσφατα αποχώρησε από το κόμμα του Πάνου Καμμένου, και στους ΑΝΕΛ, στον απόηχο των σχεδίων περί «αποστασίας», με αφρομή τη χθεσινή τοποθέτηση του προέδρου του κόμματος.

Υπενθυμίζεται πως χθες ο μικρός κυβερνητικός εταίρος δήλωσε αναφορικά με τον κ. Λαζαρίδη ότι «του έστελναν κομμένες γάτες, κεφάλια στο σπίτι του».

Ο ίδιος, μάλιστα, συμπλήρωσε μάλιστα ότι μετά από τηλεφώνημα Δημήτρη Καμμένου, ο Γιώργος Λαζαρίδης μαζί με ένα ακόμη στέλεχος των ΑΝΕΛ, πήγαν σε διαμέρισμα στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, όπου κάποιοι θέλησαν να τους χρηματίσουν.

«Αφήνω τον Πάνο Καμμένο να πορευτεί μόνος του σε αυτόν τον πολιτικό κατήφορο που επέλεξε», απάντησε από την πλευρά του ο κ. Λαζαρίδης τη Δευτέρα.

«Είναι αδιανόητο ο ΥΠΕΘΑ να θεωρεί ότι η εθνική ευαισθησία, ο πατριωτισμός και η προσπάθεια υπεράσπισης της Μακεδονίας μας, είναι αποτέλεσμα χρηματισμού ή διαπλοκής», ανέφερε ο ίδιος.

«Αποτέλεσμα χρηματισμού και διαπλοκής είναι η εγκατάλειψη των ιδεωδών και των εθνικών δικαίων της πατρίδας. Επομένως, αλλού θα πρέπει να κατευθύνονται αυτές οι κατηγορίες. Δεν θα ανοίξω διάλογο. Αφήνω τον Πάνο Καμμένο να πορευτεί μόνος του σε αυτόν τον πολιτικό κατήφορο που επέλεξε», επεσήμανε ο κ. Λαζαρίδης.

Με τη σειρά του, απαντώντας ο εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ, Θεόδωρος Τοσουνίδης, τονίζει: «Ο εντός εκτός και επί τα αυτά, δεν δικαιούται να ομιλεί. Η εθνική ευαισθησία και η υπεράσπιση της πατρίδας είναι υπόθεση γενναίων ανδρών. Ανήκει ο κ. Λαζαρίδης σε αυτούς;».

«Οι πράξεις του έδειξαν πως όχι. Ας τον συνοδεύει από δω και στο εξής η ντροπή», καταλήγει.

Αν σου άρεσε κάνε