Επεφύλασσαν... «θερμή» υποδοχή για Κουρουμπλή στις Σέρρες

Επεφύλασσαν... «θερμή» υποδοχή για Κουρουμπλή στις Σέρρες

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 11:57 Δημιουργία 29/06/18, 11:31

Ολοένα και εντείνεται η λαϊκή οργή για τη συμφωνία εκχώρησης του ονόματος «Μακεδονία» στα Σκόπια, με τη δημοσκοπική εικόνα του ΣΥΡΙΖΑ ολοένα και να διολισθαίνει, με τον Αλέξη Τσίπρα να καλείται να σηκώσει το βαρύ πολιτικό κόστος των επιλογών του να κινηθεί μονομερώς για ένα τόσο σημαντικό εθνικό ζήτημα.

Οι αποδοκιμασίες στελεχών της κυβέρνησης συνεχίζονται στη Βόρεια Ελλάδα, ενώ εύλογο είναι τώρα το ερώτημα, πώς οι βουλευτές των κκ. Τσίπρα και Καμμένου, όπως και σύσσωμη η κυβέρνηση, θα κάνουν την εμφάνισή τους σε λίγους μήνες στη ΔΕΘ;

Ειδικότερα, την αποδοκιμασία οργισμένου πλήθους εισέπραξε ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής ο οποίος βρίσκεται στις Σέρρες, με αφορμή τις εκδηλώσεις για τα 105 χρόνια από την απελευθέρωση της πόλης.

Ο κ. Κουρουμπλής κατέθεσε στεφάνι και στη συνέχεια, ενώ κατευθυνόταν προς την εξέδρα των επισήμων, έγινε αποδέκτης της λαϊκής οργής.

«Προδότες, προδότη, η συντριβή έρχεται Κουρουμπλή», φώναξαν στον υπουργό Ναυτιλίας, ο οποίος προσπάθησε να διατηρήσει την ψυχραιμία του.

Οι αποδοκιμασίες, όμως, συνεχίζονταν με άλλους κατοίκους να του φωνάζουν «για 30 αργύρια ρε, δεν ντρέπεσαι; Ντροπή δεν υπάρχει;».

Αν σου άρεσε κάνε