«Πολέμου» συνέχεια... για Κουμουτσάκο-Κοτζιά

«Πολέμου» συνέχεια... για Κουμουτσάκο-Κοτζιά

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 18:12 Δημιουργία 07/06/18, 17:36

Συνεχίζεται ο πολιτικός «πόλεμος» του Γιώργου Κουμουτσάκου με την ηγεσία του υπουργείου Εξωτερικών, στο πλαίσιο των διαβουλεύσεων για το Σκοπιανό.

Σε σχετική δήλωση του, ο τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ αρχικά απορρίπτει τα όσα ανέφερε σε ανακοίνωσή του το ΥΠΕΞ. Σύμφωνα με τον κ. Κουμουτσάκο, ο κ. Κοτζιάς αρνείται να απαντήσει στο πολύ συγκεκριμένο ερώτημα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, αν ο πρωθυπουργός είναι έτοιμος να υπογράψει μια συμφωνία με την ΠΓΔΜ. Ερώτημα που του διαβιβάσθηκε θεσμικά και αρμοδίως, ήδη από χθες, μέσω του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Εξωτερικών».

Στη συνέχεια, το στέλεχος της ΝΔ επιτίθεται εκ νέου στην κυβέρνηση, λέγοντας ότι «η ΝΔ επαναφέρει, λοιπόν, και δημοσίως το ερώτημα που έχουν όλοι οι πολίτες: Προτίθεται ο κ. Τσίπρας να συναντήσει τις επόμενες ημέρες τον κ. Ζάεφ και να δημιουργήσει τετελεσμένα για την χώρα και τους Έλληνες χωρίς να έχει πολιτική νομιμοποίηση;

Υ.Γ. Θα απευθύναμε το ίδιο ερώτημα και στον κ. Καμμένο, αλλά είναι μάλλον προφανές ότι ο κ. Κοτζιάς δεν έχει ενημερώσει ούτε εκείνον» καταλήγει ο κ. Κουμουτσάκος.

Αν σου άρεσε κάνε