tzanakopoulos-koinoniko-merisma

Όχι σε μέτρα, ναι στο κοινωνικό μέρισμα από τον Τζανακόπουλο

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 06:43 Δημιουργία 31/10/17, 12:56
Επίθεση από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο κατά της ΝΔ, με αναφορές προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη για υπερψήφιση του κοινωνικού μερίσματος.

Τη θέση της κυβέρνησης περί μη λήψης νέων δημοσιονομικών μέτρων για φέτος και το 2018 επανέλαβε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος κατά το briefing των πολιτικών συντακτών, τονίζοντας, εξάλλου, πως το κοινωνικό μέρισμα θα δοθεί κανονικά όπως και το 2016.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε πως το κοινωνικό μέρισμα θα δοθεί από τη στιγμή που «2017 αναμένεται δημοσιονομική υπεραπόδοση: Μας δίνεται η δυνατότητα να προχωρήσουμε στην απόδοση κοινωνικού μερίσματος όπως και το 2016». Επιτεθέμενος στη ΝΔ και στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο κ. Τζανακόπουλος διερωτήθηκε «τι στάση θα κρατήσει η αξιωματική αντιπολίτευση; Ο κ. Μητσοτάκης θα ευθυγραμμιστεί με τις εισηγήσεις των πλέον ακραίων του κόμματος του; Θα επαναλάβει το περσινό ολίσθημα καταψήφισης της 13ης σύνταξης στους χαμηλοσυνταξιούχους ή θα αλλάξει στάση & θα ψηφίσει τη νέα ενίσχυση;» σημείωσε.

Σχετικά με τις κατηγορίες της ΝΔ για την ανομία, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε πως «ενώ η ΝΔ και ο κ. Μητσοτάκης καταθέτουν οργή και ανομίας στη χώρα, δίνουν συγχαρητήρια στην Ε.Α. για τις επιτυχίες της». Επίσης συμπλήρωσε σχετικά ότι «μετά τα αποτυχημένα σενάρια του φιλοεπενδυτή ηγέτη, προστάτη των αρίστων και πολέμιου της οικογενειοκρατίας, η ΝΔ φαίνεται σε σύγχυση και αδιεξόδο».

Αν σου άρεσε κάνε