Καμπανάκι Κικίλια για τις επόμενες πολύ δύσκολες μέρες

Καμπανάκι Κικίλια για τις επόμενες πολύ δύσκολες μέρες

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 23:10 Δημιουργία 21/07/23, 23:05
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

Την προσοχή όλων ζήτησε ο υπουργός Βασίλης Κικίλιας, μετά τη Διυπουργική σύσκεψη στο υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας για τον καύσωνα που επικρατεί στη χώρα.

«Πλέον όλοι θα έχουμε ακραίες καιρικές συνθήκες. Τις επόμενες μέρες όλη η κρατική μηχανή, όλος κρατικός μηχανισμός θα είναι έξω στα άλση, στα δάση, στις πόλεις προκειμένου να μπορέσει να συνδράμει το Πυροσβεστικό Σώμα» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Βασίλης Κικίλιας.

Παράλληλα πρόσθεσε ότι «η Πολιτική Προστασία, η Ελληνική Αστυνομία, οι Ένοπλες Δυνάμεις, οι εθελοντές μας, το Υπουργείο Υγείας, το ΕΚΑΒ, οι Δασολόγοι και το Υπουργείο Ενέργειας και Περιβάλλοντος ζητάμε από τους πολίτες να βοηθήσουν σε αυτήν την προσπάθεια και όλοι μαζί να ξεπεράσουμε τις δύσκολες μέρες που ακολουθούν.

Ενημερωθήκαμε από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία και τους μετεωρολόγους μας ότι απ ό, τι φαίνεται θα έχουμε ένα πολύ δύσκολο τριήμερο Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή με ακραίες καιρικές συνθήκες όπως οι ΗΠΑ και πολύ υψηλές θερμοκρασίες που θα ακολουθήσουν μελτέμια και μποφόρ και νέος καύσωνας στα μέσα της επόμενης βδομάδας. Οπότε όλοι πρέπει να προσέξουμε και όλοι πρέπει να βοηθήσουμε σε αυτή την προσπάθεια. Ευχαριστώ πολύ».

Αν σου άρεσε κάνε