Βαρβιτσιώτης: «Περιμένουμε ακόμα περισσότερα από τους ακτοπλόους»

Βαρβιτσιώτης: «Περιμένουμε ακόμα περισσότερα από τους ακτοπλόους»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 15:22 Δημιουργία 14/07/23, 15:16
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

«Η πίεση που ασκήσαμε απέδωσε αλλά περιμένουμε ακόμα περισσότερα» επισήμανε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, σχολιάζοντας την παροχή εκπτώσεων που ανακοίνωσαν οι ακτοπλοϊκές για τη μέση ελληνική οικογένεια.

Ο κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης μιλώντας στην ΕΤ-1 ανέφερε ότι, κάποιες εταιρείες του κλάδου και ιδιαίτερα οι μεγαλύτερες έκαναν σημαντικές προσφορές και εκπτώσεις οι οποίες ανταποκρίνονται σε αυτό που ζήτησε η κυβέρνηση, δηλαδή να υπάρχουν εκπτωτικά πακέτα για την ελληνική οικογένεια, σε αυτούς που θέλουν να ταξιδέψουν 3-4-5 άνθρωποι μαζί με το αυτοκίνητό τους προς ένα προορισμό και να επιστρέψουν από αυτόν.

«Περιμένουμε και από τις υπόλοιπες ακτοπλοϊκές εταιρείες να ανταποκριθούν προκειμένου να καλυφθεί ένα σημαντικό μέρος της επιβατικής κίνησης του Ιουλίου και του Αυγούστου» ανέφερε ο υπουργός.

Τόνισε εξάλλου ότι υπάρχουν σημαντικά εκπτωτικά πακέτα σε σχέση με το τι υπήρχε μια εβδομάδα πριν και αυτό δίνει την ευκαιρία στη μέση ελληνική οικογένεια να ταξιδέψει με χαμηλότερο κόστος από ό,τι προϋπολόγιζε.

Ο κ. Βαρβιτσιώτης τόνισε ότι «στόχος του Υπουργείου Ναυτιλίας είναι η αδιάκοπη επαφή των νησιών με το κέντρο και μεταξύ τους, σε όλη την διάρκεια του χρόνου και να μην αισθανθούν οι νησιώτες ότι μόλις φύγουν οι τελευταίοι Έλληνες τουρίστες, μένουν μόνοι τους στο έλεος του καιρού ή των ακτοπλόων».

Οι Μινωικές Γραμμές

Σημειώνεται ότι σήμερα οι Μινωικές Γραμμές ανακοίνωσαν την παροχή έκπτωσης 20% σε οικογένειες και παρέες για την Κρήτη και τη Μήλο.

Συγκεκριμένα η εταιρεία ανακοίνωσε:

Α.ΓΡΑΜΜΗ ΚΡΗΤΗΣ & ΜΗΛΟΥ
Κλείστε τώρα τα εισιτήρια σας για Κρήτη και Μήλο με έκπτωση -20% με τα πολυτελή πλοία KNOSSOS PALACE & FESTOS PALACE

Στα ήδη προσφερόμενα οικογενειακά πακέτα 4 ατόμων σε καμπίνες, με ή χωρίς αυτοκίνητο, προστίθεται η έκπτωση 20% στην οικονομική θέση για οικογένειες και παρέες 3 ατόμων και άνω (στην ίδια κράτηση), με ή χωρίς αυτοκίνητο, στα πολυτελή πλοία KNOSSOS PALACE & FESTOS PALACE. Η έκπτωση ισχύει για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν έως και 30/09/2023.

Β. ΓΡΑΜΜΗ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
-20% στη Γραμμή των Κυκλάδων με το πολυτελές Catamaran SANTORINI PALACE

Η MINOAN LINES ήταν η πρώτη εταιρεία που από τις 29 Ιουνίου προσφέρει -20% έκπτωση στη Γραμμή των Κυκλάδων, για ταξίδια έως 30/09/2023, με το πολυτελές High Speed Catamaran Santorini Palace, με προορισμούς τη Μύκονο, τη Σαντορίνη, την Πάρο, τη Σύρο, τη Νάξο ή την Τήνο, από τον Πειραιά ή από το Ηράκλειο, καθώς και στις ενδοκυκλαδικές διαδρομές. Η συγκεκριμένη έκπτωση ισχύει για αγορές εισιτηρίων έως την Κυριακή 16/07/2023 και λειτουργεί αθροιστικά στις προσφερόμενες εκπτώσεις της εμπορικής πολιτικής της εταιρείας. Μετά τη λήξη της υπάρχουσας προσφοράς, η εταιρεία θα επανέλθει με νεότερο δελτίο τύπου για τη νέα προσφορά που θα ισχύσει από τη Δευτέρα 17/07/2023.

Η MINOAN LINES είναι πάντα κοντά στον άνθρωπο και τις ανάγκες του και στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής της Ευθύνης εφαρμόζει την παρακάτω πάγια Εμπορική Πολιτική:

-Παιδιά έως 5 ετών: Δωρεάν

-Παιδιά από 5 έως και 12 ετών: 50% έκπτωση

-Φοιτητές: 50% έκπτωση

-Πολύτεκνοι: 50% έκπτωση

-Τρίτεκνοι: 30% έκπτωση

-Κάτοχοι κάρτας ανεργίας: 20% έκπτωση

-Συνταξιούχοι ΝΑΤ: 25% – 50% έκπτωση

-Στρατεύσιμοι: 25% – 50% έκπτωση

-Άτομα με αναπηρία: 50% έκπτωση

-Άτομα 60 ετών και άνω: 25% έκπτωση

-Μέλη του Minoan Lines Bonus Club: έως 20% έκπτωση και παροχή εκπτωτικών ή δωρεάν εισιτηρίων

Αν σου άρεσε κάνε