Κουτσούμπας: «Όποιος μιλά για παντοδυναμία της ΝΔ θα διαψευστεί πανηγυρικά»

Κουτσούμπας: «Όποιος μιλά για παντοδυναμία της ΝΔ θα διαψευστεί πανηγυρικά»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 21:42 Δημιουργία 06/07/23, 21:37
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

Για μια νέα οικονομική κρίση που βρίσκεται προ των πυλών έκανε λόγο στην ομιλία του από τη Βουλή, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης, ο κ. Δημήτρης Κουτσούμπας και επεσήμανε ότι το ΚΚΕ θα είναι ο πραγματικός αντίπαλος της κυβέρνησης.

«Η παντοδυναμία ή όχι μιας οποιασδήποτε κυβέρνησης δεν κρίνεται από το αν έχει περισσότερους βουλευτές, αν υπάρχει ισχυρή αξιωματική αντιπολίτευση, αλλά αν υπάρχει δυνατό οργανωμένο λαϊκό κίνημα», είπε για να προσθέσει πως «όποιος μιλά για παντοδυναμία της ΝΔ και την αβαντάρει θα διαψευστεί πανηγυρικά», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Δημήτρης Κουτσούμπας.

Ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ χαρακτήρισε έκθεση ιδεών τους ισχυρισμούς της κυβέρνησης για αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις, ενώ αναφερόμενος σε θέματα οικονομίας και ακρίβειας είπε ότι την επέκταση των pass είπε ότι την πληρώνει ο ελληνικός λαός και η ΕΕ διαμηνύει ότι δεν θα επιτρέψει τη συνέχιση τους.

«Αντιπολίτευση για το λαό δεν μπορούν να κάνουν τα κόμματα της σοσιαλδημοκρατίας ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ γιατί ταυτίζονται με τη ΝΔ στα προγραμματικά ζητήματα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Κουτσούμπας επικρίνοντας με δριμύτητα την κυβέρνηση ότι ξεχειλίζει από ψεύτικη αισιοδοξία αλλά στο τέλος ο λαός θα πληρώσει την λυπητερή.

Αν σου άρεσε κάνε