Σακελλαρίδης: «Δεν θα είμαι υποψήφιος για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ»

Σακελλαρίδης: «Δεν θα είμαι υποψήφιος για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 20:08 Δημιουργία 30/06/23, 20:04
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

Στις φήμες που τον θέλουν να διεκδικεί την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, μετά την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα, απάντησε ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

Ειδικότερα, ο κ. Γαβριήλ Σακελλαρίδης σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δεν ενδιαφέρομαι να είμαι υποψήφιος για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν θα θέσω υποψηφιότητα».

Ερωτώμενος δε, εάν σκοπεύει να παραμείνει στα πολιτικά τεκταινόμενα και να ασχοληθεί ενεργά με τη διαδικασία εκλογής νέου αρχηγού απάντησε: «Το αφήνω ανοιχτό, θα εξαρτηθεί από τις εξελίξεις. Δεν το αποκλείω».

Υπενθυμίζεται ότι, ο κ. Σακελλαρίδης είχε δημοσιοποιήσει τη στήριξή του στο ΣΥΡΙΖΑ για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος είχε από τότε ξεκαθαρίσει ότι δεν επεδίωκε κάποιο εσωκομματικό ρόλο, «όπως συνειδητά δεν το έχω κάνει εδώ και χρόνια, ούτε είδα εσωκομματική αναμπουμπούλα και εμφανίστηκα».

Παράλληλα, είχε υπογραμμίσει πως το ενδιαφέρον του ήταν «ο κοινός σκοπός της Αριστεράς, που εκφεύγει από τα στενά κομματικά όρια και μετατρέπεται σε κοινωνικό διακύβευμα».

Αν σου άρεσε κάνε