Χυδαιότητα Τζήμερου κατά της Ζαχαράκη στα social media

Χυδαιότητα Τζήμερου κατά της Ζαχαράκη στα social media

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 12:49 Δημιουργία 27/06/23, 12:44
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

Σε ένα ακόμη ρεσιτάλ χυδαιότητας προχώρησε ο Θάνος Τζήμερος ο οποίος για μια ακόμη φορά έσπευσε να μας θυμίσει πόσο ακραία σεξιστής, μεταξύ πολλών άλλων αρνητικών χαρακτηριστικών του, είναι.

Αυτή τη φορά τα έβαλε με την υπουργό Οικογένειας Σοφία Ζαχαράκη γράφοντας ένα σεξιστικό tweet το οποίο κατέβασε στη συνέχεια μετά τις αντιδράσεις αλλά… προχώρησε σε νέα ανάρτηση στο facebook!

Συγκεκριμένα έγραψε στο Facebook: «Πάντως το ότι ένα κόμμα που έχει στο πρόγραμμά του την ανατροπή της δημοκρατίας διά των όπλων και την επιβολή δικτατορίας αύξησε τη δύναμή του κατά 45% από το 2019 κανένας δεν το είδε ως άνοδο της ακροαριστεράς. Ούτε το ότι η Αυτής Σουργελότης του ΟΧΙ ξαναμπήκε στη Βουλή. Βούβα περί αυτού, οι εκπρόσωποι της ΝΔ. Φαίνεται με το καλημέρα, πόσα αυγά είναι διατεθειμένοι να σπάσουν. Ευτυχώς που ιδρύθηκε Υπουργείο Οικογένειας, με επικεφαλής άγαμη άτεκνη για να αρχίσουμε να γεννάμε. Η 2η τετραετία επαναλαμβάνεται ως φάρσα».

Την ίδια ανάρτηση έκανε και στο Twitter αλλά υπό το βάρος της κατακραυγής την κατέβασε!

Όπως ήταν αναμενόμενο, το σεξιστικό σχόλιο του κ. Τζήμερου προκάλεσε σάλο στο διαδίκτυο με αποτέλεσμα να αποσύρει την τελευταία φράση για το υπουργείο Οικογένειας, όμως επανήλθε με ανάρτησή του στο facebook:

Γράφει λοιπόν: «Και κάτι ακόμα, θλιβεροί γαλαζαίοι, που σπεύσατε να βγάλετε τη χολή σας, χειρότερα κι από τους συριζαίους για την τελευταία φράση του σχολίου μου, κάνοντας γαργάρα όλες τις προηγούμενες. Ναι, η άποψή μου είναι πως είναι προσόν για κάποιον με θέση ευθύνης να έχει ιδίαν πείραν του θέματος που εποπτεύει. Το τι σημαίνει να έχεις ένα σημαντικό meeting στη δουλειά και να σου τηλεφωνούν από το σχολείο ότι το παιδί σου τραυματίστηκε σοβαρά στο διάλειμμα, δεν το ξέρεις αν δεν το ζήσεις.

Το τι σημαίνει να ψάχνεις νοσοκομείο γιατί ανέβασε πυρετό στις 4 το πρωί, το τι σημαίνει να σου λέει γυρνώντας από το σχολείο για αδιάφορους δασκάλους και νταήδες συμμαθητές, για όλους τους κινδύνους που το απειλούν, το τι σημαίνει το κράτος να εμποδίζει τους γονείς και ιδιαίτερα τους πολύτεκνους από το να προσφέρουν μια ποιοτική ζωή στα παιδιά τους και τι σημαίνουν εκατοντάδες άλλα θέματα που σχετίζονται με την ανατροφή ενός παιδιού δεν μπορείς να το ξέρεις αν δεν το ζήσεις.

Δεν γίνεται αυτό με «περιγραφές συνεργατών». Ούτε το τι σημαίνει να πρέπει συνεχώς να ισορροπείς ανάμεσα στον ρόλο της μητέρας, της συζύγου και της εργαζόμενης, με αναπόφευκτους συμβιβασμούς και παραχωρήσεις και στους τρεις τομείς. Δεν τα ξέρεις αυτά αν δεν τα ζήσεις. Το να είναι μία γυναίκα άγαμη και άτεκνη δεν είναι μεμπτό. Είναι όμως μειονέκτημα όταν χειρίζεται θέματα οικογένειας.

Δεν έκανα το ίδιο σχόλιο όταν ήταν στα υπουργεία Τουρισμού και Παιδείας. Και είναι γκάφα του ΚΜ σε σημειολογικό επίπεδο. Είναι σαν να τοποθετείς Υπουργό Άμυνας κάποιον που δεν έχει υπηρετήσει στον Στρατό. Δεν αμφισβητώ ότι η Ζαχαράκη – που μου είναι συμπαθής ως άνθρωπος – θέλει να ασχοληθεί με τα προβλήματα που προανέφερα. Άλλο όμως να ακούς για την οικογένεια και άλλο να έχεις εσύ και να είσαι υπεύθυνος γι’ αυτή».

Αν σου άρεσε κάνε