Τεμπονέρας: Καθημερινά αποκαλύπτεται η κρυφή ατζέντα της ΝΔ

Τεμπονέρας: Καθημερινά αποκαλύπτεται η κρυφή ατζέντα της ΝΔ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 21:16 Δημιουργία 21/06/23, 21:11
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

«Το μόνο που μένει στον Κυριάκο Μητσοτάκη είναι να βγει και να πει στον ελληνικό λαό: “Συγγνώμη, σας εξαπάτησα”», υποστηρίζει ο Διονύσης Τεμπονέρας, σχολιάζοντας τις προεκλογικές εξαγγελίες της ΝΔ.

Ο συντονιστής της Εκλογικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία υπογραμμίζει πως η κρυφή ατζέντα της ΝΔ κάθε ημέρα αποκαλύπτεται, αλλά η ψήφος του ελληνικού λαού δεν είναι λευκή επιταγή.

«Ο κ. Μητσοτάκης δηλώνει ότι όλες οι προεκλογικές εξαγγελίες της ΝΔ είναι ενταγμένες στο πρόγραμμα σταθερότητας. Ο κ. Σκυλακάκης χθες Τρίτη, αφού τον διέψευσε και δήλωσε ότι δεν είναι ενταγμένες, μετά προσπάθησε ανεπιτυχώς να μαζέψει τα ασυμμάζευτα. Το ίδιο έκανε κι ο κ. Πλεύρης σήμερα για τις δήθεν 10.000 προσλήψεις στην υγεία, που τελικώς θα είναι απλά αντικαταστάσεις όσων συνταξιοδοτούνται, με το ΕΣΥ να παραμένει χωρίς ενίσχυση. Το ερώτημα είναι απλό: Ποιος λέει την αλήθεια και ποιος ψέματα; Αν λέει ψέματα ο κ. Σκυλακάκης, τότε η ΝΔ πρέπει να τον αποδοκιμάσει και να τον αποσύρει από τα ψηφοδέλτιά της. Δεν θα το κάνει, όμως, γιατί είπε την αλήθεια», παρατηρεί ο κ. Διονύσης Τεμπονέρας.

Αν σου άρεσε κάνε