ΣΥΡΙΖΑ: Ο «μαρτυριάρης» Σκυλακάκης αποκαλύπτει τα ψέματα και την κρυφή ατζέντα Μητσοτάκη

ΣΥΡΙΖΑ: Ο «μαρτυριάρης» Σκυλακάκης αποκαλύπτει τα ψέματα και την κρυφή ατζέντα Μητσοτάκη

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 14:40 Δημιουργία 20/06/23, 14:35
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

«Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια και αυτό αποδεικνύεται λίγες μέρες πριν τις εκλογές...» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τις προεκλογικές εξαγγελίες του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη και το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα.

«Σε συνέντευξή του στην Νίκη Λυμπεράκη στον Παραπολιτικά FM ο πρώην αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών, Θεόδωρος Σκυλακάκης επιβεβαίωσε πλήρως τις καταγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ, αποκαλύπτοντας τα ψεύδη και την αντικοινωνική κρυφή ατζέντα του Κυριάκου Μητσοτάκη», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ

Επιπλέον, στην ανακοίνωση τονίζονται και τα εξής: «ο "μαρτυριάρης" κ. Σκυλακάκης παραδέχτηκε ότι στο πρόγραμμα σταθερότητας που έχει καταθέσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη, στις Βρυξέλλες, δεν περιλαμβάνονται οι προεκλογικές υποσχέσεις Μητσοτάκη.
Δεδομένου, ότι η ομολογία έγινε πολλές φορές μετά από διαδοχικές ερωτήσεις της δημοσιογράφου, κανείς δεν μπορεί να επικαλεστεί το γλωσσικό ολίσθημα.

Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα:

-Ο κ. Μητσοτάκης ψευδώς υποστηρίζει ότι όλα τα μέτρα του προγράμματός του έχουν κατατεθεί στις Βρυξέλλες, αντιθέτως καμία προεκλογική υπόσχεσή του δεν έχει κατατεθεί.

-Ο κ. Μητσοτάκης ψευδώς διατείνεται ότι το πρόγραμμά του είναι κοστολογημένο.

-Ο κ. Μητσοτάκης ψευδώς υπόσχεται ότι θα δώσει αυξήσεις 25% στους εργαζόμενους.

-Η αλήθεια είναι ότι οι προεκλογικές δεσμεύσεις του κ. Μητσοτάκη είναι κούφιες.

Υπόσχεται πράγματα που δεν θα υλοποιηθούν και κρύβει άλλα ακραία, όπως η διαλογή ασθενών στα νοσοκομεία, που σχεδιάζει να υλοποιήσει».

Αν σου άρεσε κάνε