Σκέρτσος κατά Τσίπρα: «Επέστρεψε στον παλιό γνώριμο εαυτό του»

Σκέρτσος κατά Τσίπρα: «Επέστρεψε στον παλιό γνώριμο εαυτό του»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 22:38 Δημιουργία 07/06/23, 22:32
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

Απάντηση στα όσα είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας από το Χαλάνδρι, έδωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Άκης Σκέρτσος.

Συγκεκριμένα, στη δήλωσή του ο κ. Άκης Σκέρτσος αναφέρει τα εξής: «Στη σημερινή παρουσίαση του "νέου" παλιού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ, η στροφή του κ. Τσίπρα σε έναν πιο θετικό και λιγότερο τοξικό λόγο κράτησε μετά βίας 5 έως 7 λεπτά. Αμέσως μετά επέστρεψε στον παλιό γνώριμο εαυτό του, που βλέπει μονίμως, όπου κι αν γυρίσει το βλέμμα του, μια μαύρη Ελλάδα σε όλο και μεγαλύτερη "απόκλιση από την Ευρώπη". Το ότι διαφωνεί μαζί του το 53% των ψηφοφόρων που, είτε ψήφισαν τη Νέα Δημοκρατία, είτε εγκατέλειψαν το κόμμα του, δεν μοιάζει να τον απασχολεί καθόλου».

Ο στενός συνεργάτης του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη λέει επίσης και τα εξής: «Επαναλανσάροντας σήμερα το παλιό τους πρόγραμμα, με τις ίδιες παλιές ιδέες που καταδικάστηκαν στην κάλπη, με τη μορφή ενός συνοπτικού επικοινωνιακού φυλλαδίου, απέδειξαν ότι κάνουν μόνο αλλαγές 'βιτρίνας' και όχι ουσίας. Μάλιστα, στη βιασύνη τους ξέχασαν να συμπεριλάβουν δύο από τα τρία βασικά και μόνιμα ζητούμενα κάθε διακυβέρνησης: τη δυναμική ανάπτυξη της οικονομίας με προσέλκυση περισσότερων και καλύτερων ιδιωτικών επενδύσεων και την ασφάλεια στα σύνορα και τις πόλεις μας, με δίκαιη αλλά αυστηρή διαχείριση του μεταναστευτικού ζητήματος. Προφανώς δεν τους απασχολούν ως θέματα και έτσι ίσως εξηγείται γιατί δεν λένε τίποτα για αυτά στις 9 ενότητες του "νέου" παλιού τους προγράμματος».

Τέλος, στη δήλωσή του ο κ. Σκέρτσος υπογραμμίζει πως «το πρόβλημα του ΣΥΡΙΖΑ είναι οι ιδέες του και όχι η επικοινωνία τους. Διότι, τελικά, αναπαράγουν το αναχρονιστικό οικονομικό μοντέλο που χρεοκόπησε την περασμένη δεκαετία χωρίς να λένε τίποτα για την Ελλάδα του 2030 που οραματιζόμαστε και αξίζουμε. Μια περήφανη, ευρωπαϊκή χώρα, πιο παραγωγική, με υψηλότερα εισοδήματα, πιο πράσινη, ψηφιακή, κοινωνική και ισχυρή».

Αν σου άρεσε κάνε