Νέα σύγχυση στο ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ μετά τις δηλώσεις Παραστατίδη για αύξηση του ΕΝΦΙΑ

Νέα σύγχυση στο ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ μετά τις δηλώσεις Παραστατίδη για αύξηση του ΕΝΦΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 15:03 Δημιουργία 31/05/23, 14:57
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

«Το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής πουθενά στο πρόγραμμα του δεν μιλά για αύξηση του ΕΝΦΙΑ», ξεκαθαρίζει με ανακοίνωσή της η Χαριλάου Τρικούπη μετά τη σύγχυση που προκάλεσαν δηλώσεις του υποψήφιου βουλευτή Στέφανου Παραστατίδη, ο οποίος μίλησε για ενίσχυση των άμεσων φόρων.

«Θέση μας είναι η προοδευτική του μείωση. Με προτεραιότητα την προστασία των πιο αδύναμων Ελλήνων και της μεσαίας τάξης», τονίζει στην ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ και προσθέτει: «Όπως άλλωστε προτείνουμε για τους φόρους, που κυρίως πλήττουν τη μεσαία τάξη και τους ευάλωτους όπως είναι η μείωση έμμεσων φόρων, η μείωση φόρων στη μισθωτή εργασία και η μείωση φόρων στις οικογένειες με παιδιά», καταλήγει η Χαριλάου Τρικούπη.

Οι δηλώσεις του κ. Στέφανου Παραστατίδη είναι το δεύτερο μέσα σε λίγα 24ωρα κρούσμα, μετά τη δήλωση της υποψήφιας του ΠΑΣΟΚ στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, Ελένης Χρονοπιούλου, ότι το κόμμα του Νίκου Ανδρουλάκη θα αυξήσει τους φόρους. Υπενθυμίζεται ότι η κυρία Χρονοπούλου απέδωσε τη δήλωσή της σε εκπομπή της ΕΡΤ, υποστηρίζοντας πως όσα είπε ήταν… σαρδάμ και πως αντί να πει πως θα μειώσει τους φόρους, είπε ότι θα τους αυξήσει.

Αν σου άρεσε κάνε