Σκέρτσος: «Η ψήφος στη ΝΔ είναι η καλύτερη απάντηση στους τυχοδιωκτισμούς»

Σκέρτσος: «Η ψήφος στη ΝΔ είναι η καλύτερη απάντηση στους τυχοδιωκτισμούς»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 22:02 Δημιουργία 16/05/23, 21:53
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

Σκληρή απάντηση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, Αλέξη Τσίπρα για όσα δήλωσε νωρίτερα την Τρίτη (16/5) στη διακαναλική συνέντευξη, έδωσε ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Άκης Σκέρτσος.

Ειδικότερα, ο κ. Άκης Σκέρτσος αναφέρθηκε στις εναλλακτικές σχηματισμού κυβέρνησης με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, που προέβαλε ο κ. Αλέξης Τσίπρας στην συνέντευξη που παραχώρησε, τονίζοντας πως «πρόσθεσε ακόμη μία στις πολλαπλές εναλλακτικές διακυβέρνησης που έχει κατά καιρούς αναφέρει και οδηγούν σε παραλυσία και αστάθεια. Μετά, δηλαδή, από την κυβέρνηση ηττημένων και την κυβέρνηση ανοχής, τώρα εφευρίσκει και μια βραχύβια κυβέρνηση ειδικού σκοπού».

Εξηγώντας, ο κ. Σκέρτσος ανέφερε ότι «σε μια εποχή μεγάλων διεθνών κρίσεων, εθνικών προκλήσεων και αδήριτης ανάγκης για σταθερότητα και ισχυρή ηγεσία είναι ανοιχτός σε οποιοδήποτε εκτρωματικό σχέδιο διακυβέρνησης εξυπηρετεί τις τυφλές του επιδιώξεις».

Καταλήγοντας, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σχολίασε σκωπτικά πως «το 2023 δεν είναι 2015. Οι πολίτες δεν θα τον ακολουθήσουν διότι δεν θέλουν να ζήσουν μια «δεύτερη φορά στη συμφορά. Η ψήφος στη Νέα Δημοκρατία είναι η καλύτερη απάντηση στους άφρονες τυχοδιωκτισμούς».

Αν σου άρεσε κάνε