Απάντηση Σκέρτσου σε Τσίπρα για τις υποκλοπές μέσω... Economist

Απάντηση Σκέρτσου σε Τσίπρα για τις υποκλοπές μέσω... Economist

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 20:02 Δημιουργία 11/05/23, 19:57
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

Απάντηση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξη Τσίπρα, σχετικά με τις δηλώσεις του για το ζήτημα των υποκλοπών έδωσε ο υπηρεσιακός κυβερνητικός εκπρόσωπος Άκης Σκέρτσος.

Στη δήλωσή του, συγκεκριμένα, ο κ. Άκης Σκέρτσος αναφέρει: «Ο κ. Τσίπρας προσπαθώντας, όπως το συνηθίζει, να δημιουργήσει εντυπώσεις, λόγω της χαμηλής απήχησης που είχαν τα μηνύματά του στο χθεσινό debate, μια μέρα μετά, ανακαλύπτει «σκάνδαλο». Αυτό που έκανε ο πρωθυπουργός στο debate δεν ήταν τίποτα περισσότερο από το να αναφέρει επί λέξει τον τίτλο του περιοδικού Economist που, σε αντίθεση με όσα λέει ο κ. Τσίπρας, κατατάσσει την Ελλάδα στη φετινή έκδοση τού «Δείκτη Δημοκρατίας», 9 θέσεις ψηλότερα σε ετήσια βάση και 14 θέσεις ψηλότερα από το 2018».

«O τίτλος του άρθρου είναι: Η Ελλάδα εμφανίζει σημαντική βελτίωση παρά το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων. (Greece: a big improver despite the spyware scandal). Η αναφορά ήταν σαφής, όσο και αν προσπαθεί να τη διαστρεβλώσει ο κ. Τσίπρας» προσθέτει ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού.

Τέλος, ο κ. Σκέρτσος στη δήλωσή του σημειώνει πως «η υπόθεση των παρακολουθήσεων βρίσκεται στα χέρια της Δικαιοσύνης στην οποία -σε αντίθεση με τον κ. Τσίπρα- έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη».

Αν σου άρεσε κάνε