ΣΥΡΙΖΑ: «Αδιανόητη προσβολή το ακαταδίωκτο της επιτροπής εμπειρογνωμόνων για τα Τέμπη»

ΣΥΡΙΖΑ: «Αδιανόητη προσβολή το ακαταδίωκτο της επιτροπής εμπειρογνωμόνων για τα Τέμπη»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 22:24 Δημιουργία 30/03/23, 22:19
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

Αδιανόητη προσβολή στα θύματα της τραγωδίας των Τεμπών χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία την κυβερνητική απάντηση για το ακαταδίωκτο στην Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων.

Σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης υποστηρίζεται πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζητά από τους πολίτες ψήφο συγκάλυψης.

«Η ψήφιση ακαταδίωκτου για την Επιτροπή που σύστησε ο πρωθυπουργός για το δυστύχημα των Τεμπών είναι το τελευταίο σκαλοπάτι της συγκάλυψης. Η δικαιολογία, ωστόσο, του αρμόδιου υφυπουργού, Μιχάλη Παπαδόπουλου, πως ψηφίζουν το ακαταδίωκτο για να «θωρακίσουν την ανεξαρτησία» της Επιτροπής, που οι ίδιοι όρισαν για να τους ελέγξει, είναι το τελευταίο σκαλοπάτι της αναξιοπρέπειας και μίας αδιανόητης προσβολής στα θύματα και τις οικογένειές τους», επισημαίνουν από την Κουμουνδούρου.

«Απέναντι στο αίτημα όχι μόνο του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ, αλλά ολόκληρης της κοινωνίας για αλήθεια στα αίτια της τραγωδίας, ο κ. Μητσοτάκης ζητά από τους πολίτες ψήφο συγκάλυψης», προσθέτει στην ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου.

Αν σου άρεσε κάνε