Μάντζος: «Ένα

Μάντζος: «Ένα "τα λέμε" του κ. Μητσοτάκη δεν είναι θεσμικό αίτημα για συνάντηση με τον κ. Ανδρουλάκη»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 18:59 Δημιουργία 22/03/23, 18:51
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

«Ουδέποτε υπήρξε επίσημο θεσμικό αίτημα συνάντησης του Πρωθυπουργού προς τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής», απάντησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Δημήτρης Μάντζος σε σχετική ανακοίνωση της ΝΔ.

Στην απάντησή του ο κ. Δημήτρης Μάντζος πρόσθεσε ότι «Η Νέα Δημοκρατία και ο ίδιος βρίσκονται προφανώς σε βέρτιγκο εξαιτίας της προσωπικής αγωνίας του κ. Μητσοτάκη μπροστά στον κίνδυνο να χάσει την καρέκλα του» και επέκρινε τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη λέγοντας πώς «βάπτισε ως θεσμική πρόσκληση ένα πρόχειρο... «τα λέμε», που αντάλλαξε με τον κ. Νίκο Ανδρουλάκη σε διάδρομο της Βουλής ενώπιον δημοσιογράφων τον Δεκέμβριο του 2021».

«Εκείνη τη χρονική στιγμή, ο Νίκος Ανδρουλάκης χαιρετούσε τον Πρωθυπουργό της χώρας του. Όπως όμως έμαθε όλη η Ελλάδα μαζί και εμείς οκτώ μήνες μετά, τότε ο κ. Μητσοτάκης χαιρετούσε εκείνον, που παρακολουθούσε η ΕΥΠ, στην οποία ο ίδιος προΐσταται. Στην πραγματικότητα, δηλαδή, δεν χαιρετούσε ο Πρωθυπουργός τον Αρχηγό του τρίτου κοινοβουλευτικού κόμματος αλλά ο θύτης το θύμα του. Η ανυποληψία και το θράσος τους δεν έχουν όριο» καταλήγει στη δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Αν σου άρεσε κάνε