Μητσοτάκης για εκλογές, ποδόσφαιρο και Ε65 σε ραδιοφωνική συνέντευξη

Μητσοτάκης για εκλογές, ποδόσφαιρο και Ε65 σε ραδιοφωνική συνέντευξη

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 12:24 Δημιουργία 24/02/23, 12:19
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

Συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό των Τρικάλων «Ζυγός», παραχώρησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος βρίσκεται στη Θεσσαλία.

«Ο αγώνας συνεχίζεται ακάθεκτος. Όπως έχω πει πολλές φορές θα έχουμε εκλογές κάποια στιγμή την άνοιξη, οπότε ουσιαστικά έχουμε μπει στην τελική ευθεία. Ήμουν συνεπής στη δέσμευσή μου ότι θα εξαντλήσουμε την τετραετία και αυτό κάναμε, αλλά καθώς πλησιάζουμε πια προς τις εκλογές είναι μία ευκαιρία και πάλι να γυρίσω ολόκληρη την Ελλάδα» τόνισε αρχικά ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στη συνέχεια ο πρωθυπουργός εκτίμησε ότι «έχουμε και πολλούς φίλους, οι οποίοι δεν ήταν παραδοσιακοί υποστηρικτές της Νέας Δημοκρατίας» και εξέφρασε την πεποίθηση ότι «αυτή τη φορά βλέποντας και το έργο μας και τις προσπάθειές μας, αλλά κυρίως το όραμά μας για την Ελλάδα του αύριο, θα μας εμπιστευτούν και αυτό είναι κάτι το οποίο με κάνει πολύ αισιόδοξο και για την έκβαση του τελικού εκλογικού αποτελέσματος».

Ο κ. Μητσοτάκης επανέλαβε ότι οι εκλογές θα γίνουν την άνοιξη και είπε πως θα επισκεφθεί ολόκληρη την Ελλάδα, ενώ ερωτώμενος για την κατάσταση στο ποδόσφαιρο είπε πως «έχουν γίνει βήματα και στην εξυγίανση του ποδοσφαίρου σημαντικά, νομίζω και στην ποιότητα και στη διαιτησία και μπορούν να γίνουν και με το VAR. Τα πράγματα σίγουρα είναι καλύτερα τώρα από ό,τι ήταν πριν από κάποια χρόνια. Και βέβαια έχουμε και άλλα βήματα να κάνουμε προκειμένου να αναβαθμίσουμε το ποδοσφαιρικό μας προϊόν».

Ο πρωθυπουργός στη συνέντευξη το αναφέρθηκε στα έργα που γίνονται στην περιοχή και έκανε ιδιαίτερη μνεία στον οδικό άξονα Ε65 που κατασκευάζεται και θα είναι όπως είπε έτοιμος το 2025, και χρηματοδοτείται εξ ολοκλήρου από πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης.

Ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε ότι αύριο θα επισκεφθεί τον αυτοκινητόδρομο Ε65 και προσέθεσε: «Ήταν μια προτεραιότητα δική μου, προσωπική, όταν κέρδισα τις εκλογές. Μετά από πολύ σκληρές διαπραγματεύσεις με την Ευρωπαϊκή Ένωση καταφέραμε και πήραμε τις σχετικές εγκρίσεις. Όπως ξέρετε ο δρόμος κατασκευάζεται, θα είναι έτοιμος το '25. Και είναι ένας πάρα πολύ σημαντικός δρόμος για όλη τη Θεσσαλία αλλά και για τη Δυτική Μακεδονία, καθώς θα ενώνονται πια τα Τρίκαλα με τα Γρεβενά με έναν δρόμο ο οποίος θα είναι και γρήγορος αλλά πρωτίστως θα είναι ασφαλής».

Αν σου άρεσε κάνε