Ανακοινώνει υποψηφιότητα για την περιφέρεια Αττικής ο πρόεδρος του ΕΕΑ  Γιάννης Χατζηθεοδοσίου

Ανακοινώνει υποψηφιότητα για την περιφέρεια Αττικής ο πρόεδρος του ΕΕΑ Γιάννης Χατζηθεοδοσίου

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 20:43 Δημιουργία 31/01/23, 20:39
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

Θέμα ημερών αποτελεί σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Γιάννη Χατζηθεοδοσίου για την περιφέρεια της Αττικής.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες ο Πρόεδρος Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών θα ανακοινώσει ότι η υποψηφιότητα θα είναι υπερκομματική και δεν αποσκοπεί στο χρίσμα κομμάτων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το προηγούμενο χρονικό διάστημα ο κ. Χατζηθεοδοσίου είχε επαφές τόσο με στελέχη του ΠΑΣΟΚ αλλά και με στελέχη της Κουμουνδούρου, προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχει κάποιο κοινό πεδίο για συνεργασία ώστε να υπάρχει μια ισχυρή υποψηφιότητα απέναντι σε αυτήν του νυν περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη.

Πάντως μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν απαντήσεις και δεν έχει εκδηλωθεί κάποιοι ενδιαφέρον από τα δύο κόμματα της αντιπολίτευσης , που έχουν μετατοπίσει χρονικά για αργότερα τις επιλογές των προσώπων για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, δίνοντας το όλο τους βάρος στην προετοιμασία για τις επικείμενες εθνικές εκλογές.

Πάντως, ο Πρόεδρος Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών φαίνεται ότι δεν θα περιμένει άλλο και θα ανακοινώσει τις επόμενες ημέρες την υποψηφιότητα του, καθώς έχει λάβει τις τελικές του αποφάσεις.

Αν σου άρεσε κάνε