ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: «Η γιγάντωση των ανισοτήτων φέρει την υπογραφή του κ. Μητσοτάκη»

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: «Η γιγάντωση των ανισοτήτων φέρει την υπογραφή του κ. Μητσοτάκη»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 17:16 Δημιουργία 23/01/23, 17:12
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

Αιχμηρό ήταν το σχόλιο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για τη σημερινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Συγκεκριμένα, το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ κατηγόρησε τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκης πως επιχείρησε «την επικοινωνιακή διαχείριση της σκληρής πραγματικότητας που βιώνει η ελληνική κοινωνία και ιδιαίτερα οι πιο ευάλωτοι».

Στην ανακοίνωσή του ο Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ προσθέτει ότι οι πολίτες γνωρίζουν πως έχουν πληγεί σε πρωτόγνωρο βαθμό από την ανεξέλεγκτη ακρίβεια, που απομειώνει την αγοραστική τους δύναμη.

«Οι ατελέσφορες, αναποτελεσματικές, εμβαλωματικού και επιδοματικού χαρακτήρα πολιτικές και προσωρινές λύσεις για τους πολλούς, σε αντίθεση με τις προνομιακές, μόνιμου και χαριστικού χαρακτήρα ρυθμίσεις για τους λίγους και ισχυρούς, όχι μόνο δεν αντιμετωπίζουν αλλά μεγαλώνουν τις ανισότητες και αυτή η πραγματικότητα δεν μπορεί να αλλάξει όσες συνεντεύξεις και αν δώσει ο κ. Μητσοτάκης ή όσες υποσχέσεις και αν επαναλάβει» τονίζει το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στο σχόλιο του και υπογραμμίζει: «Η γιγάντωση των ανισοτήτων στη χώρα φέρει την υπογραφή του».

Αν σου άρεσε κάνε