Ανεστάλη μέχρι... νεωτέρας η κομματική ιδιότητα της Μαρίας Σπυράκη - Σκωπτική αντίδραση ΣΥΡΙΖΑ

Ανεστάλη μέχρι... νεωτέρας η κομματική ιδιότητα της Μαρίας Σπυράκη - Σκωπτική αντίδραση ΣΥΡΙΖΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 15:01 Δημιουργία 16/12/22, 10:35
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

Με απόφαση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, αναστέλλεται η ιδιότητα του μέλους της Νέας Δημοκρατίας της ευρωβουλευτού Μαρίας Σπυράκη, έως ότου ολοκληρωθεί η διερεύνηση της υπόθεσης για την οποία ελέγχεται.

Στη σχετική ανακοίνωση της ΝΔ σημειώνεται επίσης ότι όσο διαρκεί η απόφαση της αναστολής, η Μαρία Σπυράκη δεν θα είναι υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Α' Θεσσαλονίκης στις επόμενες εθνικές εκλογές.

Η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ

Σκωπτική ήταν η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία μετά την ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας για την αναστολή της κομματική ιδιότητας της κυρίας Σπυράκη.

Ειδικότερα, σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει:

«Μετά την άρση ασυλίας της κας Σπυράκη που ελέγχεται για απάτη από τον ευρωπαίο εισαγγελέα, περιμέναμε από τον κ. Μητσοτάκη το αυτονόητο, δηλαδή την αποπομπή της. Αντί αυτού προσπαθούσαν όλη τη νύχτα να μας πείσουν ότι δεν πρόκειται για απάτη αλλά απλά για μια "διοικητική διαφορά". Αλήθεια, σήμερα τι άλλαξε;»
Η απελπιστική κατρακύλα του κ. Μητσοτάκη είναι ότι πλέον δεν ξέρει τι να πρωτοπρολάβει και τι να πρωτοσυγκαλύψει.
Υ.Γ. Τελικά "με απόφαση Μητσοτάκη" αναστέλλεται η κομματική της ιδιότητα ή με πρωτοβουλία της ίδιας της κας Σπυράκη όπως ανακοίνωσε το πρωί; Τελικά ούτε την κα Σπυράκη δεν είναι σε θέση να ελέγξει»,

Αν σου άρεσε κάνε