Ανδρουλάκης κατά Μητσοτάκη και Τσίπρα: «Κανείς δεν απαντά καθαρά στα ερωτήματα»

Ανδρουλάκης κατά Μητσοτάκη και Τσίπρα: «Κανείς δεν απαντά καθαρά στα ερωτήματα»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 17:49 Δημιουργία 08/12/22, 17:46
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

Δήλωση με αφορμή τη σύγκρουση των κυρίων Μητσοτάκη και Τσίπρα στη Βουλή, στη συζήτηση του νομοσχεδίου για την ΕΥΠ, έκανε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης.

Ο κ. Νίκος Ανδρουλάκης κατηγόρησε τους δύο μονομάχους ότι λειτουργούν με «μόνο τους εργαλείο» τον συμψηφισμό και τον συναγωνισμό ποιος είναι χειρότερος στην υπονόμευση των θεσμών.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Ανδρουλάκη έχει ως εξής:

«Ο ελληνικός λαός έγινε θεατής άλλης μιας παράστασης διχόνοιας και τοξικού λόγου από τους δυο συνήθεις πρωταγωνιστές, τον κ. Μητσοτάκη και τον κ. Τσίπρα.

Ο πρώτος δίχως ίχνος γενναιότητας καταθέτει ένα νομοσχέδιο συγκάλυψης και εκ των υστέρων νομιμοποίησης των παράνομων ενεργειών της κυβέρνησης του.
Από το "ελάτε να ενημερωθείτε στο αυτί", μας λέει τώρα ευθέως: "Ελάτε να ενημερωθείτε μετά από τρία χρόνια".

Κάνει ότι μπορεί για να ξεπεράσει τον κάβο των εθνικών εκλογών χωρίς να έχει μάθει ο ελληνικός λαός την αλήθεια.

Όμως οι αποκαλύψεις συνεχίζονται.

Οι New York Times δημοσιεύουν ότι το ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών έδωσε άδεια εξαγωγής του Predator της εταιρείας Ιntellexa στη Μαδαγασκάρη. Μια ευρωπαϊκή χώρα δηλαδή που οφείλει να προστατεύει αταλάντευτα τα ανθρώπινα δικαιώματα, εκτίθεται ανοίγοντας το δρόμο σε άλλες χώρες να χρησιμοποιούν τέτοια κακόβουλα λογισμικά σε βάρος των ελευθεριών των πολιτών τους.

Όσον αφορά τον κ. Τσίπρα, καλό θα ήταν να εξηγήσει στον ελληνικό λαό πως είναι δυνατόν επί ημερών του εμπλεκόμενη με το predator εταιρεία , που ιδρύθηκε με λίγες χιλιάδες ευρώ, να υπογράφει συμβάσεις εκατομμυρίων με το δημόσιο και μετά ο γιος του υπουργού που τις υπέγραψε, να προσλαμβάνεται εκεί.

Κανείς δεν απαντά καθαρά στα ερωτήματα.

Μόνο τους εργαλείο ο συμψηφισμός και ο συναγωνισμός ποιος είναι χειρότερος από τον άλλον στην υπονόμευση των θεσμών.
Ο ελληνικός λαός αξίζει περισσότερα από αυτό, που του προσφέρει η Νέα Δημοκρατία και ο ΣΥΡΙΖΑ».

Αν σου άρεσε κάνε