Οικονόμου: «Εξοργιστικό να μιλάει ο άνθρωπος που έπνιξε στους φόρους τη μεσαία τάξη»

Οικονόμου: «Εξοργιστικό να μιλάει ο άνθρωπος που έπνιξε στους φόρους τη μεσαία τάξη»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 16:40 Δημιουργία 29/11/22, 16:31

Την ομιλία του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στο συνέδριο της Ναυτεμπορικής σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

«Είναι εξοργιστικό να μιλάει για τη φορολογία, ο άνθρωπος που, ως πρωθυπουργός, έπνιξε στους φόρους τη μεσαία τάξη και την παραγωγική Ελλάδα και βύθισε την χώρα στο σκοτάδι της αδιαφάνειας και της διεθνούς ανυποληψίας» αναφέρει συγκεκριμένα ο κ. Γιάννης Οικονόμου.

Ο υπουργός Επικρατείας επισήμανε, επιπλέον, ότι χρειάστηκαν αρκετοί μήνες για να παραδεχτεί ο κ. Τσίπρας ότι η ακρίβεια είναι εισαγόμενη, προσθέτοντας ότι σε κάποιον ύστερο χρόνο θα ήταν καλό να αναγνωρίσει και το ότι η κυβέρνηση εφαρμόζει ένα από τα τρία μεγαλύτερα στην Ευρώπη προγράμματα στήριξης της κοινωνίας και των επιχειρήσεων, ώστε οι επιπτώσεις των διεθνών κρίσεων να αγγίζουν λιγότερο τους πολίτες. «Επίσης, στο μέλλον ίσως κάποια στιγμή παραδεχτεί την ενίσχυση και τον εκσυγχρονισμό του δημοσίου τομέα, στον οποίο συντελείται μια χωρίς προηγούμενο αναβάθμιση» είπε ο κ. Οικονόμου.

Καταλήγοντας ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, αφού σημείωσε ότι παρά τις δηλώσεις του, ο κ. Τσίπρας, όλοι γνωρίζουν ότι δεν βιάζεται, τόνισε «όπως έχει πει ο πρωθυπουργός θα γίνουν στον ορισμένο χρόνο τους γιατί αυτό επιβάλλει η θεσμικότητά μας και το πατριωτικό μας χρέος, σε μια δύσκολη διεθνή συγκυρία».

Αν σου άρεσε κάνε