Οικονόμου: «Οι πλειστηριασμοί επί των ημερών του κ. Τσίπρα έφτασαν τις 30.000»

Οικονόμου: «Οι πλειστηριασμοί επί των ημερών του κ. Τσίπρα έφτασαν τις 30.000»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 17:50 Δημιουργία 22/11/22, 16:22
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

«Είναι εξαιρετικά δυσάρεστο να χάνει ένας άνθρωπος το σπίτι του σε πλειστηριασμό και κάθε τέτοια περίπτωση πρέπει να την αντιμετωπίζουμε με σεβασμό και ευαισθησία», επισήμανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Γιάννης Οικονόμου, σε σχόλιό του για τις δηλώσεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα από το σπίτι της Ιωάννας Κολοβου.

«Η πολιτική της κυβέρνησης στο θέμα των κόκκινων δανείων και των πλειστηριασμών προσφέρει πολλές δυνατότητες στους πολίτες να διασώσουν τις περιουσίες τους, για αυτό και πολλές χιλιάδες δανειοληπτών έχουν ήδη ρυθμίσει τις οφειλές τους και προστατεύσει τους κόπους τους», συμπληρώνει ο κ. Οικονόμου.

«Αντίθετα, ο κ. Τσίπρας υπήρξε ο πρωθυπουργός που θέσπισε και ευνόησε νομοθετικά τις εταιρείες εξαγοράς κόκκινων δανείων, που επί των ημερών του (2018-2019) οι ολοκληρωμένοι πλειστηριασμοί έφτασαν περίπου τις 30.000. Ο κ. Τσίπρας προσπαθεί να φανεί καλός στα λόγια, ενώ υπήρξε μοιραίος και καταστροφικός στα έργα. Όσο και αν προσπαθεί να μας επαναφέρει στην εποχή των "Αγανακτισμένων", οι πολίτες τον ξέρουν καλά πια και κρίνουν», καταλήγει το σχόλιο του κυβερνητικού εκπροσώπου.

Αν σου άρεσε κάνε