Φωτίου: «Η υπόθεση των υποκλοπών συνδέεται με τα 72 δισ. ευρώ του Ταμείου Ανάκαμψης και του ΕΣΠΑ»

Φωτίου: «Η υπόθεση των υποκλοπών συνδέεται με τα 72 δισ. ευρώ του Ταμείου Ανάκαμψης και του ΕΣΠΑ»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 17:49 Δημιουργία 15/11/22, 17:44
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

Αίσθηση προκάλεσε η αναφορά της Θεανούς Φωτίου στη Βουλή ότι η υπόθεση των παρακολουθήσεων υποκινείται από μεγαλοεπιχειρηματίες που δεν είναι ικανοποιημένοι με την κατανομή των 72 δισ. ευρώ του Ταμείου Ανάκαμψης.

«Διασπαθίσατε σε ημέτερους το Ταμείο Ανάκαμψης. Γι’ αυτό το ταμείο γίνονται όσα παρακολουθούμε αυτές τις ημέρες από επιχειρηματίες που προφανώς δεν έμειναν ευχαριστημένοι από όσα κάνατε. Το θέμα των υποκλοπών συνδέεται ευθέως με τα 72 δισ. ευρώ των ταμείου Ανάκαμψης και ΕΣΠΑ», ανέφερε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός, προκαλώντας την άμεση απάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος ευχαρίστησε την κυρία Φωτίου για τη διαπίστωση της ευχόμενος να αποτελέσει επίσημη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Μας είπατε πως επιχειρηματίες που δεν είναι ευχαριστημένοι από τον τρόπο που μοιράσαμε τα χρήματα, βγάζουν τα θέματα για τις παρακολουθήσεις. Μόλις ακυρώσατε την προπαγάνδα ότι εμείς δίνουμε χρήματα σε μεγάλους επιχειρηματίες. Μας είπατε ότι δεν είναι ευχαριστημένοι γιατί εμείς δίνουμε τα χρήματα στον κόσμο - και καλά κάνουμε. Δια στόματος βουλευτού και πρώην υπουργού ΣΥΡΙΖΑ κλείνουν και τα δύο θέματα: και των υποκλοπών και των χρημάτων του Ταμείου Ανάκαμψης. Μοιράσαμε τα χρήματα όχι όπως θέλουν οι επιχειρηματίες γι αυτό και μας χτυπούν. Έχετε δίκιο. Οι μεγάλοι επιχειρηματίες δεν είναι ευχαριστημένοι γιατί η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν ικανοποιεί τις επιθυμίες τους», είπε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Αν σου άρεσε κάνε