Οικονόμου: «Έκθετοι και υπόλογοι ο κ. Τσίπρας και οι συκοφαντικοί του βραχίονες»

Οικονόμου: «Έκθετοι και υπόλογοι ο κ. Τσίπρας και οι συκοφαντικοί του βραχίονες»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 17:34 Δημιουργία 15/11/22, 17:28
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

Οξύ ήταν το σχόλιο του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου για τα όσα είπε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεανώ Φωτίου στη Βουλή.

Συγκεκριμένα, ο κ. Γιάννης Οικονόμου αναφέρει: «Μετά τον κ. Μαντζουράνη, συνεργάτη του κ. Τσίπρα και δικηγόρο του κ. Βαξεβάνη, που παραδέχθηκε την απουσία στοιχείων και τεκμηρίων για τα όσα "αποκαλύπτει" σε δόσεις ο εντολέας του, τη σκυτάλη πήρε άλλο ένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ. Η βουλευτής κ. Θεανώ Φωτίου, πριν από λίγο στη Βουλή, αποκάλυψε ότι υπάρχει σχέδιο προσβολής της κυβέρνησης από κέντρα που δεν είναι ευχαριστημένα, επειδή η κυβέρνηση δεν προσάρμοσε στα μέτρα τους το ΕΣΠΑ και το Ταμείο Ανάκαμψης, προστατεύοντας το δημόσιο συμφέρον».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος πρόσθεσε για τη δήλωση της κυρίας Φωτίου: «Υποστήριξε μάλιστα ότι οι "αποκαλύψεις" για τις υποκλοπές είναι κομβικό μέρος του σχεδίου αυτού. Όσο η Δικαιοσύνη προχωράει την έρευνά της και αναπτύσσονται οι θεσμικές πρωτοβουλίες της Κυβέρνησης για την διαλεύκανση της υπόθεσης των κακόβουλων λογισμικών, τόσο η εκστρατεία λάσπης και σπίλωσης που έχει ξεκινήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, καταρρέει. Ο κ. Τσίπρας και οι συκοφαντικοί του βραχίονες είναι έκθετοι και υπόλογοι».

Αν σου άρεσε κάνε