Στην Αθήνα ο Αναστασιάδης για συνάντηση με τον Μητσοτάκη και την παραλαβή του αεροσκάφους

Στην Αθήνα ο Αναστασιάδης για συνάντηση με τον Μητσοτάκη και την παραλαβή του αεροσκάφους

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 17:41 Δημιουργία 31/08/22, 17:35
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

Στην Αθήνα έρχεται ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, ο οποίος μεθαύριο, Παρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου, θα έχει συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, στο Μέγαρο Μαξίμου στις 10:30 το πρωί.

Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα συνοδεύουν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Μάριος Πελεκάνος, ο υφυπουργός παρά τω Προέδρω Πέτρος Δημητρίου και ο διευθυντής του Γραφείου του Προέδρου, Παντελής Παντελίδης.

Αμέσως μετά τη συνάντηση τους, οι κύριοι Αναστασιάδης και Μητσοτάκης θα μεταβούν στο αεροδρόμιο Ελευσίνας, όπου σε ειδική τελετή, ο Κύπριος ηγέτης θα παραλάβει το πολιτικό αεροσκάφος που αποτελεί δωρεά της Ελληνικής Δημοκρατίας προς την Κυπριακή Δημοκρατία, για σκοπούς εξυπηρέτησης των υπηρεσιακών μετακινήσεων του εκάστοτε Προέδρου της Δημοκρατίας και μελών του Υπουργικού Συμβουλίου, ενώ θα χρησιμοποιείται και για επείγουσες ιατρικές ανάγκες.

Στην τελετή παρόντες θα είναι ο υπουργός Άμυνας της Κύπρου Χαράλαμπος Πετρίδης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Μάριος Πελεκάνος, ο υφυπουργός παρά τω Προέδρω Πέτρος Δημητρίου, ο αρχηγός της Εθνικής Φρουράς Δημόκριτος Ζερβάκης, ο διευθυντής του Γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας Παντελής Παντελίδης και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Μετά την τελετή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και η συνοδεία του θα επιβιβαστούν στο αεροσκάφος για επιστροφή στην Κύπρο.

Αν σου άρεσε κάνε