Κ. Τζαβάρας: Δε θα είμαι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές

Κ. Τζαβάρας: Δε θα είμαι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 10:21 Δημιουργία 16/03/22, 10:06
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

Αποφασισμένος να μην είναι υποψήφιος στις επόμενες βουλευτικές εκλογές, εμφανίστηκε ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Τζαβάρας.

«Έχω πάρει ήδη την απόφαση να μην είμαι υποψήφιος στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές» και «Δεν πρόκειται να αλλάξω γνώμη» είναι δύο χαρακτηριστικές φράσεις που είπε ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Τζαβάρας σε δήλωσή του, θέλοντας να σταματήσουν τα δημοσιεύματα και η συζήτηση, γύρω από την υποψηφιότητά του.

Πιο συγκεκριμένα, ο βουλευτής Ηλείας δήλωσε:

«Έχω πάρει ήδη την απόφαση να μην είμαι υποψήφιος στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές.

Τους ειδικότερους λόγους θα τους εξηγήσω εν καιρώ.

Δεν πρόκειται να αλλάξω γνώμη.

Η απόφασή μου αυτή στηρίζεται στην από μέρους μου αποδοχή των νέων δεδομένων, που έχουν εμφανιστεί στην πολιτική ζωή της χώρας και διαμορφώνουν ένα νέο πλαίσιο “αξιών” και “αρχών”, με τις οποίες δεν προτίθεμαι να συμβιβαστώ.

Άλλωστε καθημερινά διαπιστώνω μετά λύπης μου, να λιγοστεύουν εκείνοι που στην πολιτική εξακολουθούν να ενδιαφέρονται για το πολιτισμικό και ηθικό παράδειγμα, μέσα από το οποίο επέλεξα να αγωνίζομαι για τις φιλελεύθερες πολιτικές μου ιδέες».

Ο κ. Τζαβάρας μέσω της παραπάνω δήλωσης, απαντά στα δημοσιεύματα που τον ήθελαν, είτε να έχει αλλάξει γνώμη και να προσπαθεί να ρίξει γέφυρες με το Μέγαρο Μαξίμου, είτε να τον πλησιάζει η Ντόρα Μπακογιάννη, για να τον πείσει να αλλάξει άποψη και να είναι υποψήφιος, με τον ίδιο ωστόσο, να κρατά «αποστάσεις», τηρώντας τις προσωπικές του αξίες και αρχές.

Πηγή: Politicalbank

Αν σου άρεσε κάνε